ccleaner informace
ccleaner informace
Ahoj mám v pc nainstalovaný ccleaner na čištění pc.V nastavení jde zaškrtnout automaticke čištění po startu pc.Mužu to nastavit,nepoškodí to pc že se bude každý den čistit.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: ccleaner informace
Stačí jednou týdně.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
A co když budu čistit pc každý den ? Nevadí to počítači tím myslím windows?
Vadit to nebude, ale je to zbytečné a nějakou škodu to napáchat může, hlavně podle nastavení CCleaneru.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Mám ho nastavenej tak jak jsem ho stáhl v originálu.CHtěl jsem nastavit automatický čištění po startu pc.
Pak Ti třeba u všech nezapnutých prohlížečů internetu denně vymaže historii, cache, cookies, historii stahování a další věci.
A vůbec: V záložce Čistič si prohlédni levý panel (obě záložky - Windows i Aplikace) a uvidíš, co vše Ti to smaže.
A vůbec: V záložce Čistič si prohlédni levý panel (obě záložky - Windows i Aplikace) a uvidíš, co vše Ti to smaže.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Znáte i jinej čistič pc ? A jakej to je ?A jaké máte sním skušenosti.
Nejlepší čistič PC je vlastní hlava. Musíš uvažovat, co nainstalovat a co ne, mazat/odinstalovávat zbytečnosti a třeba i použít ten CCleaner, který je jeden z nejlepších, ne-li nejlepší, ale při jeho použití opět použít svoji hlavu a nastavit si ho podle svého.
Líp to za Tebe žádný "čistič" neudělá
Líp to za Tebe žádný "čistič" neudělá