Gamepad problém
Gamepad problém
Zdravím, mám problém s gamepadem od Genius, konkrétně model MAXFIRE BLAZE 5. Ještě dnes mi jel v pohodě, ale když jsem ho měl odpojený pár hodin a zapojil ho abych si něco zahrál, psal mi windows že nešlo nainstalovat ovladače, jakoby se jednalo o jiný gamepad, a ovladač který se nepodařilo nalézt se jmenoval Wt6573. Nevím si už rady, zkoušel jsem hledat na netu, ručně jsem stáhl a nainstaloval ovladače přímo pro tento gamepad, nic nepomohlo. Děkuju za jakoukoliv pomoc.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Gamepad problém
toto mi taky jednou udělal... stačilo restartovat pc 
PS. nic jsem neměnil

PS. nic jsem neměnil
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

a restartoval si PC když byl gamepad zapojený nebo vypojený ? a ve Správci zařízení si smazal ten špatně nainstalovaný driver nebo si ho tam nechal ? restart jsem už zkoušel ale nepomohlo to zatim
EDIT: zkoušel jsem gamepad zapojit k tabletu ve kterém mi před tím jel dobře, ale ani na něm to už nejede. Naposledy když mi fungoval na PC, tak jsem s ním hrál a vypadl proud. Když proud naskočil tak gamepad byl pořád zapojený v PC. Nemohlo se stát že jak vypadl a naskočil proud tak že se v gamepadu neco pokazilo ? Např že náskokem se zvětšilo napětí nebo proud a neco se spálilo ?
EDIT: zkoušel jsem gamepad zapojit k tabletu ve kterém mi před tím jel dobře, ale ani na něm to už nejede. Naposledy když mi fungoval na PC, tak jsem s ním hrál a vypadl proud. Když proud naskočil tak gamepad byl pořád zapojený v PC. Nemohlo se stát že jak vypadl a naskočil proud tak že se v gamepadu neco pokazilo ? Např že náskokem se zvětšilo napětí nebo proud a neco se spálilo ?
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
restartoval jsem ho, když byl vypojení.. a nic jsem nemazal ani nereinstaloval
zkus znovu nainstalovat ovladač z toho cdčka

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2983
-
od matty
Zobrazit poslední příspěvek