Cus uz cca tejden , z niceho nic prestal fungovat zvuk (po restartu vetsinou nabehne) , alr nefunguje tim smyslem ze dole ikonka reproduktoru ve win "nekmita" jakobych nespostel zadnej zvuk... Kdyz tento ptoblem nastane tak restartuju pc a zacne se stahovat aktualizace ( to je ten druhej problem jak se mi muzou stahovat aktualizace kdyz je mam zakazany..) kdyz se mi zacne strasne sekat pc - stahujou se aktualizace.. Dik moc
Notebook - MSI GE60 win8 64bit
Update - snad ste to pochopili.. ted mi vypadl zvuk až po nějaké době a nereaguje pořád ani znak reproduktoru v pravodole (ta ikonka)
Nefunguje zvuk u ntb a problem s aktualizaci
-
- Pohlaví:
Re: Nefunguje zvuk u ntb a problem s aktualizaci
Proč máš zakázané aktualizace, což je pravděpodobně příčina těch chyb?
Protože se mi seknout na 0% i kdz6 to nechám x hodin běžet... Když se podaří zvlášt nějaké nainstalovat - restartuji počítač tak mi to řekne že Aktualizace se nezdařila - Vracení změn a to trvá třeba pulku dne... a na to nervy nemám.. Tak sem je zakázal
Takže nejspíš "upirátěný" OS, že??
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Originál windows 8 od výrobce :)
-- msi dávaj k ntb windows 8
-- msi dávaj k ntb windows 8
Pak není normální, aby nešly aktualizace. Ten OS asi bude trochu "rozhašený", bohužel mě nenapadá, jak 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
No rozházený bude:) To dělaj ty pos*ný MSI ... noťas v pohodě ale s kombinací s win8 hrůza... bohužel windows 7 nepodporuje hdoně věcí na tomhle modelu
-
- Pohlaví:
Tohleto už se mělo dávno řešit buď obnovou nastavení nebo reklamací, protože bez aktualizací to nikdy nebude fungovat pořádně.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Už jsem tam narval aktualizace a i 8.1 .. a problémy začali :) nešel zvuk tak jsem ho nějak nastavil ale připada mi takovej bez bassu... podle mě nefunguje THX truStudio Pro.. Když měnim anstavení v průběhu nějaký písničky tak nereaguje... Ještě nevíte nějakej program kterej mi prohledá drivery a řekne mi ktery jsou zaktualizovat?dÍK
-
- Pohlaví:
Co říká Správce zařízení. Chybí ti Dolby
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 5958
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
24 čer 2025 08:53
-
- 1
- 1968
-
od RIKI22
20 dub 2025 15:07
-
- 13
- 5820
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6206
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
- 7
- 3764
-
od martanius