Pískající grafika
Pískající grafika
Dobrý den před nějakou dobou jsem si koupil nový počítač ale jelikož mi přišlo že by byla škoda kdyby se mi starý počítač jen tak válel v pracovně tak jsem ho částečně prodal kamarádovi který hledal něco levného ale výkoného - já jsem s počítačem neměl žádné problémy ale když po nějaké době nainstaloval 1 hru tak mu v ní začala pískat grafika při vysokých FPS v některých hrách přesněji League of legends má 250 FPS ale vše jede v pohodě ... prodal jsem mu zdroj corsair 500w a grafickou kartu HD 7850 oc s ani 1 komponentem nebyl žádný problém před tím než jsem mu to pradal tak se ptám v čem by to mohlo být ? nemohlo by to být v základní desce ? kupoval si tu nejlevnější co šla ... protože jinak nechápu proč to začalo až po té co jsem mu to prodal ...
-
- Pohlaví:
Re: Pískající grafika
V grafických kartách pískají uvolněná jádra cívek. Může to být z výroby, nebo se to projeví časem. Jde o to, že lepené feritové jádro se uvolní a pak začne kmitat na frekvenci cívky, což se dle frekvence projeví zvukem. Tuto cívku lze ale najít a nějakým třeba epoxydem fixovat.
- Přílohy
-
- civka_obr.jpg (15.24 KiB) Zobrazeno 321 x
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3254
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
07 úno 2025 17:00
-
- 0
- 1903
-
od TomoMoto
22 srp 2024 07:33
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14486
-
od michal84
11 dub 2025 10:54
-
-
-
bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
od zuzana3 » 10 kvě 2025 11:32 » v Design a grafické editory - 2
- 5100
-
od zuzana3
10 kvě 2025 17:31
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”