Prosím poradtze mi ve Správci zařízení mi v kolonce Řadiče SCSI a RAID vyskočil žlutý vykřičník u kterého je napsáno tohle:AXVSCSI Controller
moc tomu nerozumím a poslední dobou mám taky problém že mi nejde nainstalovat jakákoliv verze Nera a taky Alcohol 120% jakoby to souviselo s vypalováním je to možné?
5adiče SCSI a RAID
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Drak32 píše:Ano
Alcohol 120%
http://support.alcohol-soft.com/en/knowledgebase.php?postid=15017&title=How+do+i+remove+the+virtual+drives[/code]
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Drak32 píše:Děkuji moc jste mi pomohl a nevíte proč mi nejde nainstalovat žádné NERO
zkusil jsem všechny verze a pokaždé mi tato instalace cestou zamrzne a nikdy nedojede dokonce dělá mi to pouze NERO
Zkus tohle.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
řadiče
Podařilo se mi nainstalovat ASPI32 a žlutý vykřičník u řadičů zmizel.Dnes jsem zkusil vymazat RW a znovu vypálit přez Nero a podařilo se ale chtěl jsem zkusit to samé přez Alcohol 120% ale hned to spadlo a na modré obrazovce se začala vypisovat fyzická pamět a vyskočila hláška BAD POOL CALLER a musel jsem vypnout a zapnout PC a ted už nefunguje zase i Nero.Prosím poradte!!!
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ty chceš používat znovu Alcohol?
Tak to ho musíš přeinstalovat, aby se znovu nahrály jeho ovladače.
Tak to ho musíš přeinstalovat, aby se znovu nahrály jeho ovladače.

- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Drak32 píše:tak tohle jsem už několikrát udělal a je to to samé
Už mi docházejí nápady.

Ale mohl by jsi ještě zkusit tohle:

Zpět na “Problémy s hardwarem”