Co se stane když.. Vyřešeno
Co se stane když.. Vyřešeno
Ahoj, můj kámoš volal na zákaznickou linku zdarma a volal tam asi 10 a dělal blbosti a teď mu prej poslaly smsku že ještě zavolá jednou předají to policii, řekl ať se zeptám co se stane...? a jak ho najdou? 

Re: Co se stane když..
Pokud volal ze sveho cisla,tak neni problem ho najit pres operatora.Zvlaste pokud ma pausal,u ktereho jsou samozrejme uvedene vsechny informace vcetne jmena a adresy.
PS: kvuli takovymu pitomcovi,co zbytecne zahlcuje linku se pak nemusi dovolat nekdo,kdo to bude vazne potrebovat.
Nesmyslne,detinske.
PS: kvuli takovymu pitomcovi,co zbytecne zahlcuje linku se pak nemusi dovolat nekdo,kdo to bude vazne potrebovat.
Nesmyslne,detinske.
uj tak mu to zítra řeknu ve škole jo a když nemá paušál? já teda nevím jestli má paušál a vlastně sám nevím co to je 
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Zář 2014 12:40) ---
on volal na linku mekáče která byla monitorována ale mu to bylo jedno

--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Zář 2014 12:40) ---
on volal na linku mekáče která byla monitorována ale mu to bylo jedno

No tak aspon ze na linku mekace a ne napriklad na 112.
Pausal znamena,ze platis mesicne urcity obnos penez za urcite ceny za volani a sms,pripadne volne minuty a sms.
V opacnem pripade by si musel dobijet kredit.Kupovat kupony napr. v trafikach apod.
Tam potom neni karta vedena na zadne jmeno.Ale pres operatora by se zase urcite dala vysledovat.
Pausal znamena,ze platis mesicne urcity obnos penez za urcite ceny za volani a sms,pripadne volne minuty a sms.
V opacnem pripade by si musel dobijet kredit.Kupovat kupony napr. v trafikach apod.
Tam potom neni karta vedena na zadne jmeno.Ale pres operatora by se zase urcite dala vysledovat.
Ten můj kámoš je ale magor XD
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”