Zdravím,
možná jste někdo zaregistroval téma, které jsem tu měl dopoledne, ale bohužel jsem si myslel, že je problém vyřešen tak jsem ho bez odpovědí smáznul.
A teď tedy k problému, který přetrvává ....
Kvůli nefunkčnímu ethernet portu jsem mel na reklamaci u czc základní desku (MSI Z87 G45) nešlo to opravit a tak mi dali novou. Po vrácení mi bohužel přestala fungova GPU. Po reinstalu OS (ten bych dělal tak jako tak) obraz normálně naskočil a vše fungovalo do doby než jsem nainstaloval ovladače, po jejich nainstalování a doporučeném restartu pc obraz zčerná a nenaběhne, pokud kartu vypojím a pc spustím přes integrovanou grafiku vše funguje, pokud takto vymažu ovladače od GPU tak dokonce pc funguje přes dodanou/externí grafiku (R9) ale opět jen do doby než se pokusím doinstalovat ovladače ke grafice poté jde vše na novo ( černá obrazovka, odpojení karty, zapojení integrované, odinstal ovladačů a můžu zase fungovat)
U stavu zařízení ve správci to píše chybu 19 - toto hardwarové zařízení nelze spustit protože údaje uložené v registru jsou neuplné nebo poškozené a že chybu opravíme reinstalem ovladačů který když provedu tak obrazovka zčerná a jedeme od začátku....
Pokud by někdo měl návrh co s tím nechť dá vědět
Rovnou podotýkám, že ovladače jsem vyzkoušel všechny možné ....
OS W7 64....
Pokud něco nepůjde pochopit tak klidně napište seděl jsem u toho od rána tak jsem už mimo trochu
Díky za ochotu :)
Nefunkční R9 280x
-
- Pohlaví:
Re: Nefunkční R9 280x
Napadá mne zkusit vyčistit registry CCleanerem a Clear CMOS.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Registry čistím pokaždé co vymažu ovladače přes driver sweeper díky tomu to potom jde alespoň spustit a clear CMOS jsem zkoušel taky právě hned jako první vyndáním baterky
funkční napůl než jsem nainstaloval catalyst control center s ovladači pak zas černo a no signal
Nejdrív jsem si myslel, že to bude tou novou deskou a starými ovladači na HDD ale tím jak jsem to přeinstaloval tak by to mohlo být ok...

Nejdrív jsem si myslel, že to bude tou novou deskou a starými ovladači na HDD ale tím jak jsem to přeinstaloval tak by to mohlo být ok...
-
- Pohlaví:
Vadná gk nebo špatné ovladače. Zkus Slim Drivers zda nenajde funkční.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Pravě ovladače jsem stahoval jak z amd tak asus webu a nic a přijde mi, že by karta měla byt funkční když jde normálně spustit bez ovladačů ne? Zkusím Slim Drivers až se k tomu dostanu večír a uvidím
Kdyby někoho něco napadlo tak klidně pište :)
Kdyby někoho něco napadlo tak klidně pište :)
Co update BIOSU na desce?
Nezkousel jsem ale napadlo me to vecer zkusim diky 

Vadna zakladni deska grafika najednou by mohla znamenat vadny zdroj.
Vadna zakladni deska byva obvykle nasledek vadneho zdroje (to, ze na prvni pohled funguje neznamena ze neni vadny a nedokaze poskodit zakladni desku a grafickou kartu).
Vadna zakladni deska byva obvykle nasledek vadneho zdroje (to, ze na prvni pohled funguje neznamena ze neni vadny a nedokaze poskodit zakladni desku a grafickou kartu).
Na desce odesel ethernet port a bylo receno ze nalomenim jednoho pinu ktery byl pry vadny z vyroby, kazdopadne kdyz to nepujde tak to vemu do czc cely at to promeri, jeste bezi zaruka tak to vyuziju :) jinak zdroj nevykazuje zadny signaly ze by byl spatny a bez promereni to asi ani nezjistim ne?
Měl jsem stejný problém jako ty s GPU - R9 280x. Znovu přeinstaluj windowsi a nahoď prvně ovladače GPU pak až nainstaluj ovládače MB.
PS: Tak kecám, ne úplně stejný problém, prostě mě taky zlobila tato gk. Nainstaloval jsem ovládače na MB a pak když jsem chtěl nainstalovat ovládače na GPU tak to nešlo.
PS: Tak kecám, ne úplně stejný problém, prostě mě taky zlobila tato gk. Nainstaloval jsem ovládače na MB a pak když jsem chtěl nainstalovat ovládače na GPU tak to nešlo.
-
- Pohlaví:
Promerit doma zdroj.dost dobře nejde, zkusit jiný.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Kdyz jsem pc stavel tak jsem prvni mesic jel jen na integrovanou pac jsem na r9 cekal takze jsem mel mb ovladace jako prvni, ale kazdopadne to zkusim
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 5534
-
od Baggy
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 22:11