Ahoj
Už ako bolo spomínané chcel by som reinštalovať pc (Acer aspire 5742ZG 1 Service Pack). Bohužiaľ mám iba kľúč na spodnej strane.
Keď do štartu napíšem Recover vyhľadá mi "Obnoviť počítač do predošlého stavu" je to ono? Čítal som, že keď zapínam pc mám stláčať Esc a otvorí sa mi menu a dám F11 a už iba postupovať podľa pokynov, ale mne sa to neotvorí. Ide to tak iba na HP, nieje na Acer iné tlačidlo? Alebo ako mám postupovať?
Ďakujem
Jak na recovera ve Windows 7 Vyřešeno
Jak na recovera ve Windows 7 Vyřešeno
Naposledy upravil(a) Nagano dne 13 zář 2014 13:16, celkem upraveno 1 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Reinstalace Windows 7
To Nagano - nejprve si přečti znova pravidla tohoto fóra, protože vložením dotazu do cizího příspěvku jsi je právě porušil. Dotaz vložím samostatně pod upraveným názvem. Pokračuj tam.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Jak na recovera ve Windows 7
Aha, ospravedlňujem sa.
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Zář 2014 18:10) ---
Nikto nič?
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Zář 2014 18:10) ---
Nikto nič?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Měl by si mít brožuru k ntb Acer a tam jsou uvedena ovladací tlačítka. Tak pohledej čím se spouští rexovery. Nemusí to být stejné jako u HP. Ještě zkus Alt +F10 - platilo u starších Acerů. tak možná je to stále stejné.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
U aceru ale nesmíš změnit velikost nebo rozložení oddílů, jinak to nepůjde, aspoň co jsem četl. Otázka co se stane když dáš oddíly do původního stavu pokud si je někdy změnil, už se na to asi rok chystám, tak dám vědět až se k tomu dokopu definitivně 
Jinak kterou klávesou se to spouští najdeš určitě v manuálu, dělá se to ještě před spuštěním OS, každá značka notebooku má většinou vlastní klávesu, takže je velmi nepravděpodobný že to bude stejně jako u HP.

Jinak kterou klávesou se to spouští najdeš určitě v manuálu, dělá se to ještě před spuštěním OS, každá značka notebooku má většinou vlastní klávesu, takže je velmi nepravděpodobný že to bude stejně jako u HP.
Just Fucking Google It!
Ešte sa chcem opýtať načo je ten kľúčna zadnej strane? Neprídem o originál windows? Musím potom sťahovať ovládače?
Obnovením z recovery dostaneš notebook do toho stavu, v kterým byl když si ho poprvý zapnul. Takže nic stahovat ani ověřovat nemusíš.
Just Fucking Google It!
Ďakujem. Už sa mi to podarilo. Robil som to podľa jedného videa na YT. Všetko funguje. :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8114
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30