Nečinnost vyžadování souhlasu administrátora?Jk to nazvat?

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Lemmure
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Nečinnost vyžadování souhlasu administrátora?Jk to nazvat?

Příspěvekod Lemmure » 14 zář 2014 14:17

Zdravíčko,

většina instalací vyžadujíc souhlasu administrátora nereaguje. Počítač začne "hrabat" ale nic se neděje a daný okno nereaguje. To samé se děje u většiny nastavení v ovládacích panelech. Hlavně v uživatelských účtech. Už mě to dcl vysírá :D

Reklama
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Nečinnost vyžadování souhlasu administrátora?Jk to nazva

Příspěvekod wattmetr » 14 zář 2014 14:20

Vítej na PC-help!

Protože jsem v Tvém dotazu nenašel žádné relevantní informace, dovolím se zeptat: Oznamuješ nám to nebo potřebuješ poradit? Pokud to druhé, tak mi chybí jakýkoli dotaz!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Lemmure
nováček
Stav:

Příspěvekod Lemmure » 14 zář 2014 15:00

Děkuji,

oznamuji problém. Snažil sem se ho tak nějak popsat. A potřeboval bych vědět, co s tím :-)

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 14 zář 2014 15:46

wattmetr píše:jsem v Tvém dotazu nenašel žádné relevantní informace,

To je hezké, ale shora uvedené pořád nikde nevidím :shock:

Co si takhle přečíst Pravidla fóra?
problém se snažte popsat tak detailně, jak je to jen možné, značně tím urychlíte celý proces řešení. Dotazy typu "Mám nový počítač, ale často se mi zasekne. Co mám dělat?" jsou nedostačující
nezapomínejte k popisu problému připojit i informaci o vašem PC (typ, konfigurace) a operačním systému, pokud tuto informaci nemáte ve svém profilu či podpisu
popište co nejpřesněji problém, za jakých okolností k němu dochází a také případné výstrahy (hlášky), které se v této souvislosti objeví
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Lemmure
nováček
Stav:

Příspěvekod Lemmure » 14 zář 2014 16:06

Pardón :-),

jde o Win7. Mám nastavený svůj účet jako administrátorský, ale stejně i když sem přihlášen na sebe, tk se to dotazuje. Né že by to chtělo heslo, ale že uvedený program chce provést změny na tomto počítači. U ikony je vždycky štít. Většinou se stane to, že to začne hrabat a nic to nedělá a okno nereaguje. V méně případech se stane, že mě to teda požádá o svolení. Tk sem se chtěl hrabat v uživatelských účtech .. zrušit si administrátora bo tk něco. Ale to dělá to samé. Kliknu třeba například na "spravovat jiný účet" a Win začne hrabat, ale nic se neděje a okno je nečinné. Nereaguje a musím ho vypínat přes správce úloh. Dnes jsem třeba i zkoušel vyvolat command tabulku jakožto administrátor. Dělalo to to samé. Nečinnost.

Lemmure
nováček
Stav:

Příspěvekod Lemmure » 16 zář 2014 23:11

Jo, a zapomněl sem dodat, že se nevypne PC. Kousne se to u modrý obrazovky "Shutting Down". Nebo né, že by se to kouslo, ale prostě se nevypne ...

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”