Pomoct s přeinstalováním W7
Re: Pomoct s přeinstalováním W7
Na tom druhém obrázku je vidět že máš nastaveno first boot z mechaniky správně až na to že u second boot by měl být nastaven pevný disk.Přeci když to nabootuje z CD to musíš poznat.Naběhne ti volba instalace atd.Je potřeba ještě potvrdit jakoukoliv klávesou,že se má bootovat z disku.Tak po restartu mačkej třeba mezerník.
- tobiasekll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomoct s přeinstalováním W7
Takže nastavím 1. bootování z ROMky a jako 2. z HDD
Problém je v tom, že mi žádná volba instalace nenajela.
W7 jsem stahoval, protože mi tady někdo radil, že mám vyzkoušet jiné CD, ale ani to nepomohlo. Možná jsem jen opravdu špatně nastavil bios, vše zkusím.
EDIT: Udělal jsem co jste říkali ohledně bootování, ale nenenene. Žádná volba instalace nenaběhne. Prostě se to pustí jak úplně běžně akorát s tím rozdílem, že se to při načítání windows (ty 4 barvičky, které se spojí) sekne a restartuje. Tak sakra co s tím? Zkusil jsem více CD, to taky nepomohlo. Já si fakt nevím rady, vypadá to, že PC se vůbec nenabootuje a z nějakého důvodu se restartuje a nic. Co dělám špatně???
EDIT2: Tak jsem to vyřešil pomocí utilitky ve Windowsech, sice se mi nefarmátoval oddíl D a E ale to jsou udělal až v systému. C bylo krásné čisté, taky jsem, ale nemohl hýbat s oddíly a s jejich velikostí. Ale pořád nevím, co se dělo. I tak díky za ochotu. Mějte se.
Problém je v tom, že mi žádná volba instalace nenajela.
W7 jsem stahoval, protože mi tady někdo radil, že mám vyzkoušet jiné CD, ale ani to nepomohlo. Možná jsem jen opravdu špatně nastavil bios, vše zkusím.
EDIT: Udělal jsem co jste říkali ohledně bootování, ale nenenene. Žádná volba instalace nenaběhne. Prostě se to pustí jak úplně běžně akorát s tím rozdílem, že se to při načítání windows (ty 4 barvičky, které se spojí) sekne a restartuje. Tak sakra co s tím? Zkusil jsem více CD, to taky nepomohlo. Já si fakt nevím rady, vypadá to, že PC se vůbec nenabootuje a z nějakého důvodu se restartuje a nic. Co dělám špatně???
EDIT2: Tak jsem to vyřešil pomocí utilitky ve Windowsech, sice se mi nefarmátoval oddíl D a E ale to jsou udělal až v systému. C bylo krásné čisté, taky jsem, ale nemohl hýbat s oddíly a s jejich velikostí. Ale pořád nevím, co se dělo. I tak díky za ochotu. Mějte se.
MB: MSI B450 Tomahawk
CPU: AMD Ryzen 5 3600X
GPU:MSI Radeon RX 470 GAMING X 8G
RAM: Kingston HyperX Predator DDR4 3333 2x8 GB
CPU Cooler: Scythe Mugen Max
SSD NVMe: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 512 GB
SSD SATA: Crucial MX500 500 GB
Zdroj: EVGA Supernova G2 750 W
Skříň: Nanoxia Deep Silence 3
Windows 10 Pro 64bit
CPU: AMD Ryzen 5 3600X
GPU:MSI Radeon RX 470 GAMING X 8G