Dobrý den minule jsem kliknul na video a následně se mi přepsalo heslo na pc byl jsem přihlašen jako admin norton 360 nezareagoval.Zkoušel jsem ho zjistit
ophcrackem ale nejde to a pak i offline password taky nic pc ted nepoužívám radši používám druhý.Dal by sem někdo navod jak změnit heslo pomocí příkazového řádku nebo něčeho jiného pro mě jakožto hlupáka.Nechci preinstall je to muj pracovni komp. doma.Děkuji.
neznámé heslo admina
Re: neznámé heslo admina
Kód: Vybrat vše
net user Administrator *
Zkoušel jsem to podle návodu z netu ,ja se dostanu pouze do hosta učtu na netu byl takový návod prosím nemohl bys mi ještě poradit nějakou utilitu popř.
tohleto tady dopodrobna rozepsat já nevím jak mám konzolu spustit v takovém modu aby ten příkaz dostal požadovaná oprávnění.
tohleto tady dopodrobna rozepsat já nevím jak mám konzolu spustit v takovém modu aby ten příkaz dostal požadovaná oprávnění.
-
- Pohlaví:
Pokud nemáš účet admina, pak konzolu s právy nespistíš.
Jaký používáš systém?
Jaký používáš systém?
Používám win7 premium update.
-
- Pohlaví:
No takový sice neznám, ale ..
Stáhni si a vypal HirensBootCD. Nabootuj z tohoto CD, Postup pro odstranění hesla je zde: http://computersecuritystudent.com/FORE ... s/lesson2/
Stáhni si a vypal HirensBootCD. Nabootuj z tohoto CD, Postup pro odstranění hesla je zde: http://computersecuritystudent.com/FORE ... s/lesson2/
To už jsem zkoušel , problem je v tom že deska ma sata3 na ata . Mam info že s sata 3 to nefakčí. Jinak mám sardu na 16gb voyager zabírá 12gb a je tam i hiren.Jinak ale děkuji ted jsem si stahnul ještě jednou oph crack .takže uvidim.
Prostě to co jsi mi napsal jsem už zkoušel a vypsalo mě to že tonejde kvuli sata3.v offline password .
Dobrý den vyřešil jsem to po svém oklonoval jsem disk ze zalohy a nadaval když se mi to stalo znova ale naštěstí jsem si toho všimnul a včas to překazil
norton 360 odhalil trojana adh až napotřetí v mé záloze.Doufám že ted bude klid .Děkuji všem za snahu a nashledanou.
norton 360 odhalil trojana adh až napotřetí v mé záloze.Doufám že ted bude klid .Děkuji všem za snahu a nashledanou.
Ahoj,
Lze vyhodit notebook z domény bez toho aniž bych se přihlásil jako admin? Nejde mi o to dostat se k datům, předchozí účet může být klidně smazán, díky
Lze vyhodit notebook z domény bez toho aniž bych se přihlásil jako admin? Nejde mi o to dostat se k datům, předchozí účet může být klidně smazán, díky
-
- Pohlaví:
To sicky založ si vlastní téma dle Pravidel, která si jistě četl a nemotej se do cizího!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7828
-
od Renee