NTFS prázdný nezařazený oddíl a fotky
NTFS prázdný nezařazený oddíl a fotky
Dobrý den. Mám problém. Při včerejším pokusu o přeinstalci pc jsem předem dělil disk na C a D. Použil jsem program Partition Magic v8.0. poprvé jsem vydělil 20GB a na ty posléze přepsal fotky, při druhém děleníé jsem z C přealokoval na D 30GB, vždy prázdného místa, ale tehdy nastal problém že se program ve 14% total hotovo restartoval a od té doby windows nenabíhají (Wxp Sp2 Proffesional), vždycky na kratko problikne modrá obrazovka a počítač se restartuje, a při prohlížení přes správce oddílů na instalačním cd mi to hlásí z 80Gb disku cca. 30 GB C NTFS a cca. 50 GB prázdného místa nazvaných jako Oddíl1 ale bez fs. Věděl by někdo co dělat? Napadlo mě tento oddíl pojmeno vat ve stejném programu který to z****l na E:po tom co bych ho připojil k jinému počítači, event. k počítači podřízenému nějakému Admin. účtu WS2003, ale bojím se že tento postup zformátuje oddíl, že už tam nic neobnovím. JEDNÁ SE MI ASI O 9 gB FOTEK A 15gb videa. Thx za příp. odpověď
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj, vítám tě tu na PC-Help.
Bohužel žádná takováto operace není bez rizika a vždy se vysloveně doporučuje mít nějakou zálohu těch dat.
Co se týče toho připojení k tomu jinému PC, tak to by mohlo vyjít.
Já ti v tomhle moc nepomohu, ale dost lidí doporučuje R-Studio.
Bohužel žádná takováto operace není bez rizika a vždy se vysloveně doporučuje mít nějakou zálohu těch dat.
Co se týče toho připojení k tomu jinému PC, tak to by mohlo vyjít.
Já ti v tomhle moc nepomohu, ale dost lidí doporučuje R-Studio.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
pokus se zapojit disk do jineho pc a zkus si zachranit data co tam mas!.) a pak format.kdyz se ti to restartlo tak se danne zmeny neulozili a ted ti je to v tom pripade nemuze najit!:)nejspis.
ps: riziko tam je to ti bohuzel nezarucim ze najdes to co na tom disku bylo ale za pokus to stoji!:)
ps: riziko tam je to ti bohuzel nezarucim ze najdes to co na tom disku bylo ale za pokus to stoji!:)
Chyby budou dokud budou lidé!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit zaškrtávací ikonu (prázdný čtverec) ve WORDU? Příloha(y)
od Zabral688 » 08 pro 2024 12:20 » v Kancelářské balíky - 9
- 4060
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
09 pro 2024 08:27
-
-
- 9
- 3927
-
od Arnold91
21 zář 2024 16:10
-
- 18
- 4912
-
od petr22
27 čer 2024 23:25
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 2819
-
od atari
26 led 2025 09:16
-
-
- 0
- 4050
-
od Kincl6