NTFS prázdný nezařazený oddíl a fotky

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

mareks
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

NTFS prázdný nezařazený oddíl a fotky

Příspěvekod mareks » 20 lis 2007 16:26

Dobrý den. Mám problém. Při včerejším pokusu o přeinstalci pc jsem předem dělil disk na C a D. Použil jsem program Partition Magic v8.0. poprvé jsem vydělil 20GB a na ty posléze přepsal fotky, při druhém děleníé jsem z C přealokoval na D 30GB, vždy prázdného místa, ale tehdy nastal problém že se program ve 14% total hotovo restartoval a od té doby windows nenabíhají (Wxp Sp2 Proffesional), vždycky na kratko problikne modrá obrazovka a počítač se restartuje, a při prohlížení přes správce oddílů na instalačním cd mi to hlásí z 80Gb disku cca. 30 GB C NTFS a cca. 50 GB prázdného místa nazvaných jako Oddíl1 ale bez fs. Věděl by někdo co dělat? Napadlo mě tento oddíl pojmeno vat ve stejném programu který to z****l na E:po tom co bych ho připojil k jinému počítači, event. k počítači podřízenému nějakému Admin. účtu WS2003, ale bojím se že tento postup zformátuje oddíl, že už tam nic neobnovím. JEDNÁ SE MI ASI O 9 gB FOTEK A 15gb videa. Thx za příp. odpověď

Reklama
zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 20 lis 2007 21:21

Ahoj, vítám tě tu na PC-Help.

Bohužel žádná takováto operace není bez rizika a vždy se vysloveně doporučuje mít nějakou zálohu těch dat.

Co se týče toho připojení k tomu jinému PC, tak to by mohlo vyjít.
Já ti v tomhle moc nepomohu, ale dost lidí doporučuje R-Studio.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

Tyrael
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Tyrael » 20 lis 2007 21:29

pokus se zapojit disk do jineho pc a zkus si zachranit data co tam mas!.) a pak format.kdyz se ti to restartlo tak se danne zmeny neulozili a ted ti je to v tom pripade nemuze najit!:)nejspis.
ps: riziko tam je to ti bohuzel nezarucim ze najdes to co na tom disku bylo ale za pokus to stoji!:)
Chyby budou dokud budou lidé!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”