Ovearheat CPU
Ovearheat CPU
Dobrý den, mám chtěl jsem se zeptat zda-li by mi někdo mohl poradit ohledně zahřívání procesoru i při běžném prohlížení na internetu stoupají teploty na 80 stupňů (někdy i více) ,proto se chci zeptat jestli se nejedná o nějakou softwarovou chybu jelikož procesor je úplně nový i3-3240 teplovodivá pasta je nanesena správně a chladič jsem 2x kontroloval , bohužel se jedná o boxový chladič od intelu ve , který nemám velkou důvěru. Jinak sem zvyšoval i otáčky chladiče v biosu to také nepomohlo , proto žádám o jakoukoli radu děkuji .
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ovearheat CPU
Doporučuji opětně ověřit, zda chladič skutečně dobře sedí na procesoru.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ovearheat CPU
Překontroloval bych ten chladič, bývá tam ještě přelep, aby se pasta nepoškodila, to jsi sundal?
Jinak 80°C je moc i na BOX, já mám i5-3350p s boxem a teploty nejdou přes 65°C v OCCT...
Jinak 80°C je moc i na BOX, já mám i5-3350p s boxem a teploty nejdou přes 65°C v OCCT...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Zpět na “Problémy s hardwarem”