Ahoj.Mám problém při hraní hry v multiplayeru i jako singl"hráč.Hra mě spadne do Windowsu,stím že následuje hláška:
v aplikacií hl2.exe došlo k problému
AppName: hl2.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: datacache.dll
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0000b423
Prošel sem kde jaké forum a nenašel přesnej postup jak se toho zbavit,co forum to jiná rada .V poslední době sem aktualizoval ovladače na grafiku a direkty" "0 vý" výsledek.Pouštět se do aktualizace desky,biosu,?To si netroufnu a myslím že to není potřeba.Děkuji za odpověd a radu(y)
Win XP Pro.SP 2
CPU P4 HT 3GH
RAM 1024MB
VGA Nvidia Geforce 6600 256MB
Tento problém mám jen u TÉTO hry
Half Life 2
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
V nastavení sem zkoušel vše možné i v DirectX 7.Sic to hra má jako optimální konfiguraci na krabici ale jasně že to jede i pod Dx9.HDD mám rozdělenej na systém a ostatní.Oddíl kde mám Windows má 40GB.Tak mě napadá jestli to nebude tím,že mám vlastě onu aplikaci Steam(HL 2)na druhém disku než je OS..
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Mmm zdá se že problém tu nikdo nemá..Prosím pěkně kdo umíte aspon trochu anglicky tak bych potřeboval aspon se prokousat radama co je v tomto vláknu.Zdá se že onen člověk co je na konci vlákna tak má asi řešení.Díky moc
..Rád bych to hrál za ty prachy :)
Budu vděčný za každý postřeh
http://www.fortress-forever.com/forum/s ... hp?t=10755
..Rád bych to hrál za ty prachy :)
Budu vděčný za každý postřeh
http://www.fortress-forever.com/forum/s ... hp?t=10755
Almost any crash like this on HL2 can be solved as so.
1. Uninstall all hl2 games, including source base.
2. Delete your games directory usually located
Program Files\steamapps\your_account\
3. Reinstall
4. Also, make sure when you are installing to disable anything unnecessary, just in case
------------------------------------------------------------------------------------------------------
PC Translator strojový překlad (nutno brát s rezervou):
Téměř každý srážka jako toto na HL2 mùže být vyřešený jak tak.
1. Odinstalujte všechno hl2 hry, včetně zdrojového základu.
2. Vymažte vaše hry adresář obvykle lokalizovaný
Programové soubory_vyúčtují
3. Znovu nainstalovat
4. Také, ujistit se kdy vy instalujete vyřadit cokoli zbytečný, pro ten případ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S.: Já si dovolím jednu poznámku, strašně nepopulární na tomhle fóru: na crackované verzi Half-Life 2 a bez Steamu jede prý všechno v pohodě, aspoň jsem to slyšel. Takže zase je bitý platící zákazník
1. Uninstall all hl2 games, including source base.
2. Delete your games directory usually located
Program Files\steamapps\your_account\
3. Reinstall
4. Also, make sure when you are installing to disable anything unnecessary, just in case
------------------------------------------------------------------------------------------------------
PC Translator strojový překlad (nutno brát s rezervou):
Téměř každý srážka jako toto na HL2 mùže být vyřešený jak tak.
1. Odinstalujte všechno hl2 hry, včetně zdrojového základu.
2. Vymažte vaše hry adresář obvykle lokalizovaný
Programové soubory_vyúčtují
3. Znovu nainstalovat
4. Také, ujistit se kdy vy instalujete vyřadit cokoli zbytečný, pro ten případ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S.: Já si dovolím jednu poznámku, strašně nepopulární na tomhle fóru: na crackované verzi Half-Life 2 a bez Steamu jede prý všechno v pohodě, aspoň jsem to slyšel. Takže zase je bitý platící zákazník

- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Moc díky.No tak já to dám na lopatku"odinstaluju Steam,smažu všechny hry od HL co sem sosnul přes Steam,prolezu klíče,ty taky odstraním a pak načisto nainstaluju Steam.Jestli ani tohle nepomuže tak se holt budu na hru dívat.Ono hrát 10min.nebo 3-4 hodky je rozdíl.Ono totiž člověk neví kdy mu to padne,sem to stopoval a vešel sem se do 30min s prvním pádem,pak se to vleklo..
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Half Life 2
Mirek1 píše:VGA Nvidia Geforce 6600 256MB
Tak podobnou grafiku jsem měl cca 4 měsíce jsem rád, že jsem se jí zbavil. Jednak mi padaly hry, druhak se mi objevovala modrá smrt kvůli nějakému "nv4disp" souboru. Zkoušel jsem snad desítky různých ovladačů, všemožné nastavení, marno mluvit... Nvidiu nebrat. S ATI není absolutně žádný problém.
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Mirek1 píše:Moc díky.No tak já to dám na lopatku"odinstaluju Steam,smažu všechny hry od HL co sem sosnul přes Steam,prolezu klíče,ty taky odstraním a pak načisto nainstaluju Steam.Jestli ani tohle nepomuže tak se holt budu na hru dívat.Ono hrát 10min.nebo 3-4 hodky je rozdíl.Ono totiž člověk neví kdy mu to padne,sem to stopoval a vešel sem se do 30min s prvním pádem,pak se to vleklo..
Tak nepomohlo.Stále padá
A když máš originálku a zlobí, co kdybys zkusil crack, znám plno lidí co to takhle řeší ...
http://www.gamecopyworld.com/
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
X píše:A když máš originálku a zlobí, co kdybys zkusil crack, znám plno lidí co to takhle řeší ...
No jo ale jak moznám že je to ten co mě dovolí hrát Multiplayer?Budu moci updatovat hru?Není to zvirované?
Se ptám já lama

No a kam ho zkopíruju?