Nazdar, posledné týždne mám problém s prepínaním fullscreenu v minecrafte. Začalo to ani neviem ako a pretrváva to už dlho.
Problém je v tom, že keď hru prepnem do fullscreen (po stlačení F11), tak na takých 5 sekúnd je seknutý obraz, ďalších 10 sekúnd čiernota, potom ďalších desať sekúnd biela obrazovka a potom to nabehne, je to strašne otravné, robí mi to na všetkých verziách hry, v žiadnej inej hre mi to nerobí, hru mám samozrejme legálne. Ovládače grafickej karty mám posledné WHQL keďže na najnovších som mal problém s artefaktami v hrách. Ten istý problém je pri prepínaní spať do windowed módu, potom aby som nebol smutný, hra občas lagne, udeje sa toto isté, ale ostane to na čierne obrazovke kým nezaspamujem CTRL+ALT+DEL, potom sa to do 15 sakund prepne na bielu obrazovku a potom na task manager skadiaľ môžem hru vypnúť. Javu mám aktualizovanú. Fakt už ma to hnevá, rozbieham public modpack server, ale takto to proste nejde, človek potrebuje robiť veci ingame a hra stále robí toto.
Takže sa pýtam, vie niekto v čom spočíva problém a ako to opraviť?
Fakt by som uvítal každú radu, lebo takto je to nehrateľné.
Příspěvek není k dispozici Vyřešeno
-
- Pohlaví:
MC - výpadok obraze pri prepínaní fullscreen/winwed
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:05, celkem upraveno 1 x.
Re: MC - výpadok obraze pri prepínaní fullscreen/winwed
Já osobně nepoužívám fullscreen, ale okno na celou obrazovku. Je pak snadnější přepínat mezi okny ve win. Předpokládám ale, že se fullscreenu vzdát nechceš.
Intel i7-10700F, MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G, Patriot VIPER 4 16GB (2x8GB) DDR4 3200 CL16, 256GB Transcend SSD 370S10, ASRock Z490 PHANTOM GAMING 4, Corsair RM550x, SPC Gladius M35 Black
-
- Pohlaví:
Re: MC - výpadok obraze pri prepínaní fullscreen/winwed Vyřešeno
No práve... napr. wowko má funkciu windowed(fullscreen), čiže je to fullscreen, nieje nič vidno, len hra, ale chová sa to ako okno bez rámov, ktoré presahuje cez lištu, vlastne je na celej obrazovke. Ale mc je len v okne a tam proste strácam tie pixely a ono to chýba, je to "príjemnejšie" hrať na FullScreene.
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:05, celkem upraveno 3 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Něco se stalo a váš PIN kód není k dispozici
od david7891 » 29 črc 2024 22:18 » v Windows 11, 10, 8... - 1
- 2541
-
od petr22