Vím, že na toto téma už tu něco je, ale vše co jsem našel, tak mi nefunguje.
Mám notebook Acer TravelMate P253-E
Před třemi dny jsem se vrátil z Win 8.1 na Win 8, které byli v noťasu. Dnes se mi začali instalovat aktualizace, dokončili se, tedy podle mě, ale poté se objevila modrá obrazovka s tímto popisem "konfigurace funkcí windows se nezdařila vrácení změn, nevypínejte počítač" tohle jelo skoro 3 hodiny, tak jsem se to snažil resetovat a dostat se nějakým záhadným způsobem třeba na nouzový režim, ale vše co jsem našl tak nefunguje a dostanu se opět do toho podělaného okna s tím popisem a nikam jinam se nedostanu jen to pořád běží dokola.
Zkouším maškat F8 a jiné, ale prostě nic. Přitom klávesnice určitě jede, protože když zkusím zmáčknout třeba FN+F3, tak se mi wi-fi ukáže.
Co prosím vás s tím, já už jsem z toho fakt nešťastný několik hodin hledání a výsledek žádný a do nějaké opravny se mi to dávat nechce. Fakt podělaný aktualizace, předtím to šlo v pohodě.
Předem díky
Někde mám i bootovací DVD je mi to k něčemu, když se nedostanu do windows prostě fakt nikam? Už jsem z toho na nervy, mám tam věci z práce.
Win8 konfigurace se nezdařila
-
- Pohlaví:
Re: Win8 konfigurace se nezdařila
Měl si to nechat doběhnout /u mne to také trvalo několik hodin/. Možná by se to dalo opravit Bootovacím DVD, ale nevím jak dopadnou ta data. W8 jsem nikdy neopravoval.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”