jak to mám viřešit
?
Kolik máte na HDD najeto?
Re: Kolik máte na HDD najeto?
Jestli to je notebook, tak máš smůlu, jestli PC tak před něj dej fan.
Just Fucking Google It!
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
...
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
adam32: některé skříně mají vpředu dole pozici na přídavný ventilátor, který podporuje proudění, já jsem na to šel jinak.
Z hliníkového 1 mm silného plechu jsem si ohnul držák na druhý disk, ten jsem pověsil za šroubky které drží ten první disk co je v originálním úchytu, pod první disk jsem vystřihl díru a na ten můj držák zepředu našikmo přišrouboval ventilátor který oba ofukuje. Ten co se hřál víc je obtékaný z obou stran, chladnější jen ze spodní. Oba jsou na dotek mírně teplejší než ruka.
Ventilátor bylo potřeba přišroubovat přes gumové podložky, jinak se jeho chvění přenášelo do té "krabice" a dělal dost velký randál. Napájený je 12 volty z volné zástrčky pro harddisk.
Z hliníkového 1 mm silného plechu jsem si ohnul držák na druhý disk, ten jsem pověsil za šroubky které drží ten první disk co je v originálním úchytu, pod první disk jsem vystřihl díru a na ten můj držák zepředu našikmo přišrouboval ventilátor který oba ofukuje. Ten co se hřál víc je obtékaný z obou stran, chladnější jen ze spodní. Oba jsou na dotek mírně teplejší než ruka.
Ventilátor bylo potřeba přišroubovat přes gumové podložky, jinak se jeho chvění přenášelo do té "krabice" a dělal dost velký randál. Napájený je 12 volty z volné zástrčky pro harddisk.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Vnuknuls mi nápad, ale klepal jsem se jak ratlík
..
Sundal jsem totiž ventilátor z původního chladiče CPU a připojil do desky na > SYS FAN, ventilátorek "nasadil" úchytem na bok držáku (plechu) obou disků a klepajíce se jsem to zapnul.
(po úvodních teplotách 39°C, je nyní 36 a 38°C, on je totiž osově posunut (středem) více k vrchnímu HDD, proto je u něj teplota nižší, budu to sledovat, zatím to nedrnčí a při cca 1100 ot není nijak slyšet ...)
(teplota drží, otáčky cca 1290)

Sundal jsem totiž ventilátor z původního chladiče CPU a připojil do desky na > SYS FAN, ventilátorek "nasadil" úchytem na bok držáku (plechu) obou disků a klepajíce se jsem to zapnul.
(po úvodních teplotách 39°C, je nyní 36 a 38°C, on je totiž osově posunut (středem) více k vrchnímu HDD, proto je u něj teplota nižší, budu to sledovat, zatím to nedrnčí a při cca 1100 ot není nijak slyšet ...)

(teplota drží, otáčky cca 1290)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
__
- Přílohy
-
- aaaaa.JPG (10.51 KiB) Zobrazeno 459 x
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Do neaktuálně > aktuální, nový záznam, a jedeme dál :
(má někdo namleto víc ?
)
(má někdo namleto víc ?

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Zapnutí 2161 krát.
zapnuto hodin 4836 hod.
zapnuto hodin 4836 hod.
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Jestli je v záruce, tak okamžitě reklamuj! 

Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
jaojao píše:Do neaktuálně > aktuální, nový záznam, a jedeme dál :
(má někdo namleto víc ?)
Ten můj disk z prvního topicu pořád jede. Kolik má ale natočeno nevím, protože ten book jsem přenechal sestře. Pokusím se zjistit

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 20
- 5418
-
od domitea
Zobrazit poslední příspěvek
včera, 12:23