Zdravím, s program jsem si natáhla několik klasických add, mrkla jsem na ovládací panely, všechno nainstalované dnes, včetně toho programu, jsem smazala a dobrý. Problém je, že i přes to, že už tu nic "viditelně" není, mi jako hlavní stránka na skoro všech prohlížečích (paradoxně jediný kde to není je Mozilla) naskakovala reklamní homepage, a to jsem zkoušela různé YT návody, všechno, do nouzového se mi moc lézt nechce, zase tak technicky zdatná nejsem. Už jsem "zjistila", kde to má nejspíš původce vpravo na liště malé bílé E v modrém kruhu, hodně podobné známému Conduitu, ale ten to není, jmenuje se to Search Protect, a když to otevřu, vyjede mi nabídka buď mít jako homepage http://istart.webssearches.com a nebo druhá volba mít jako homepage nějakou svojí. Když jsem to přehodila, tak to fungovalo a už opravdu je hl strana seznam, ale ikonka nezmizela a nevím jak se jí zbavit, pod názvem Search Protect jsem jí v ntb nikde nenašla. Vypadá cca jako barevně obrácený IE - viz příloha.
Druhá věc, kterou se mi nepovedlo vyhodit je rozšíření v chromu, CostMin, je sice neaktivovaný, takže naoko neškodný, ale nevím co s tím jinak, když to prostě a jednoduše smažu, tak po vypnutí zapnutí chromu naleze znova. U toho ale nevím jak dlouho ho mám, každý den to nekontroluji a pokud vím, tak nic nedělá... Umístění mi ukazuje někam do neznámých složek, neexistujících
Search Protect a CostMin
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Search Protect a CostMin
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”