Dobrý den,
Mám v PC Internet Explorer a Google. Chci se zbavit Exploreru a nechat si Google. Když jdu do odinstalovat programy, tak tam nikde Internet Explorer není. Když jdu do Program files (je také v program files (x86)) , tak tam je složka Internet Explorer. Když na ní kliknu pravým a dám odstranit, tak mi vyskočí toto okno.
Chtěl bych odstranit Internet Explorer z celého PC. Jak to udělám ? Za všechny rady děkuji
Odstranění Internetu Exploreru
Re: Odstranění Internetu Exploreru
pročpak ti vadí ie? prostě ho nepoužívej a jeto 

- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tímto způsobem, který ukazuješ, se neodinstalovávají žádné programy. Jelikož chceš odstranit IE, který je součástí Windows, tak musíš v ovládacích panelech Programy a Funkce najít - Zapnout nebo vypnout funkce systému Windows, ale nechápu, proč se ho chceš zbavit. Ničemu nevadí, nechej ho tam.
Já chci mít v PC místo :) Hlavně v systému.
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Říj 2014 18:10) ---
Microsheep - Vypnul jsem ho, když ho chci otevřít, vyhodí mi to chybu. Potřebuji ho ale vymazat z Program Files. Jak to udělám ? stále je tam ta ikonka.
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Říj 2014 18:10) ---
Microsheep - Vypnul jsem ho, když ho chci otevřít, vyhodí mi to chybu. Potřebuji ho ale vymazat z Program Files. Jak to udělám ? stále je tam ta ikonka.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
1. odstraněním IE moc místa neušetříš
2. IE bych neodstraňoval, protože se jedná o součást systému (a už vůbec ne tvým způsobem)
3. Chrome bych za IE nevyměnil ani za zlaté prase...
2. IE bych neodstraňoval, protože se jedná o součást systému (a už vůbec ne tvým způsobem)
3. Chrome bych za IE nevyměnil ani za zlaté prase...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Jestli chceš mít na disku místo, přejdi na Linux. Například Slax který teď používám já má 200 Megabajtů, a obsahuje mnohem víc programů než Wosmičky po instalaci! 
Již tu bylo řečeno že IE je součástí systému Windows, takže ho není možné úplně odstranit. Prostě by ti přestala fungovat hromada věcí, například zobrazování složek a souborů v oknech. Poslední verze kde něco podobného šlo byly Windows 95, všechny pozdější už jsou na využívání IE postavené.

Již tu bylo řečeno že IE je součástí systému Windows, takže ho není možné úplně odstranit. Prostě by ti přestala fungovat hromada věcí, například zobrazování složek a souborů v oknech. Poslední verze kde něco podobného šlo byly Windows 95, všechny pozdější už jsou na využívání IE postavené.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Addon nebo jiné řešení pro odstranění „Popularních vyhledavání“ na mobilních zařízeních Příloha(y)
od Daminekkkk » 23 čer 2025 18:22 » v Vše ostatní (sw) - 0
- 3148
-
od Daminekkkk
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 18:22
-
-
- 8
- 3528
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
- 1
- 13019
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4977
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3631
-
od petr22