Dobry den, moc bych vas chtel, lidi, poprosit o radu...internet mi pada caa po 5 az 10 minutach po jeho opetovnem spusteni....mam internet explorer 7 a do te doby,nez jsem odstranoval vir a pri te prilezitosti mi kdosi na virech.cz poradil,abych vypnul Power ACPI Manager(tedy netusim,jestli mi to padalo pred tim,nebo potom,co jsem vypnul ten ACPI...) mi stale pada... a pise mi to toto:
Aplikace Internet Explorer nemůže zobrazit tuto webovou stránku.
Nejpravděpodobnější příčiny:
Nejste připojeni k Internetu.
Na webu nastaly potíže.
V adrese může být překlep.
Můžete vyzkoušet následující možnosti:
Zkontrolujte připojení k Internetu. Zkuste navštívit jiný web, abyste měli jistotu, že jste připojeni.
Zadejte adresu znovu.
Zpět na předchozí stránku
Další informace
Tento problém byl způsoben řadou potíží, včetně:
Připojení k Internetu bylo ztraceno.
Web je dočasně nedostupný.
Server DNS není k dispozici.
Server DNS nemá výpis pro doménu tohoto webu.
Pokud se jedná o adresu HTTPS (zabezpečenou), klepněte na nabídku Nástroje, příkaz Možnosti Internetu, kartu Upřesnit a zkontrolujte, zda jsou v části zabezpečení povoleny protokoly SSL a TLS.
Pro uživatele offline
I nadále bude možné zobrazit informační kanály přihlášené k odběru a některé nedávno zobrazené webové stránky.
Zobrazení informačních kanálů přihlášených k odběru
Klepněte na tlačítko Centrum oblíbených položek , klepněte na položku Informační kanály a pak klepněte na informační kanál, který chcete zobrazit.
Zobrazení posledních navštívených webových stránek (nemusí fungovat u všech stránek)
Klepněte na nabídku Nástroje a pak klepněte na položku Pracovat offline.
Klepněte na tlačítko Centrum oblíbených položek , klepněte na položku Historie a pak klepněte na stránku, kterou chcete zobrazit.
IE 7 mi pada tak po 5 az 10 minutach....:-(
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Můžeš to zkusit opět v Biosu zapnout. Jinak máš určitě Pc čistý bez nějakých vetřelců? Jaké máš připojení k netu? Jiné problémy s PC nejsou?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
s ie 7 jsou jenom problemy taky mi to delalo ....doporucuji prejit na firefox funguje bez problemu ...
je cesky a lepsi nez ie a spolehlivy ...delam snim uz pres rok a mohu doporucit pred tim sem mel s ie neustale problemy ....s firefoxem nee..
http://www.mozilla-europe.org/cs/products/firefox/ mrkni se sem otestuj a uvidis ....
je cesky a lepsi nez ie a spolehlivy ...delam snim uz pres rok a mohu doporucit pred tim sem mel s ie neustale problemy ....s firefoxem nee..
http://www.mozilla-europe.org/cs/products/firefox/ mrkni se sem otestuj a uvidis ....
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2929
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 kvě 2025 13:03
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2780
-
od Faster1
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 19:49
-
-
- 3
- 3038
-
od Signalista97