Hry na PlayStation3 Vyřešeno
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Hry na PlayStation3
Napiš co máš za notebook
Asus A54H
Hrozný kupoval som ho v nay elektrodom chcel som herný teda to si pamätám ale tento mi odporučili ale nie som spokojný napríklad Minecraft laguje, LOLKO ani nie. Left4Dead2 laguje,CS:GO laguje,TeamFortress som dnes skúsil aj tam sú nejaké lagy.... proste nie je to počítač na hry skôr na prácu ako na inernet a takto facebook je dobrý ale naozaj hrať na ňom hry sa ani nedá takže uvažujem o kúpe.
Hrozný kupoval som ho v nay elektrodom chcel som herný teda to si pamätám ale tento mi odporučili ale nie som spokojný napríklad Minecraft laguje, LOLKO ani nie. Left4Dead2 laguje,CS:GO laguje,TeamFortress som dnes skúsil aj tam sú nejaké lagy.... proste nie je to počítač na hry skôr na prácu ako na inernet a takto facebook je dobrý ale naozaj hrať na ňom hry sa ani nedá takže uvažujem o kúpe.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ten byl hodně blbě vybranej a jestli stál 500€ tak ještě hůř, má integrovanou grafiku... za tu cenu tehdy byly mnohem lepší notebooky
kdybys dnes vzal notebook kterej by jsme ti doporučili tak by to vypadalo dost jinak
kdybys dnes vzal notebook kterej by jsme ti doporučili tak by to vypadalo dost jinak
vtedy som nebral rady lebo som mal windows xp ešte horší a áno stál toľko viem videl že lepší by som teraz našiel.
Pořizovat PS3 se už nevyplatí, výrobci nyní dělají hry pouze na novou generaci (pár vyjímek se najde). Ale kdybys si ji pořídil tak tady máš par her co bych ti doporučil: Uncharted 1,2,3; The Last of Us, série InFamous, Killzone 3, Red Dead Redemption (je to něco podobného jako GTA ale s westernovou tématikou, je to i od stejných tvůrců jako GTA), God of War. Vyjmenoval jsem pouze exkluzivity pro PS3 (RDR je i pro XBox
).

Ani jednu hru skoro nepoznám rozmýšľam že poviem si o nový počítač a potom si dam možno dovymienať tie komponenty.