Příspěvekod WinDroid » 06 říj 2014 23:26
Za mě iPhone 4S 16gb zánovní z mp.cz opravdu ho doporučuji ale pokud nestačí displej tak bych bral S3 Neo nebo LG G3s
někdo sází na papír a někdo na opravdovej výkon :)
edit: ty xiaomi mají opravdu dost vybavené papíry ale pár dní jsem měl xiaomi redmi 1s a chtělo se mi brečet, po 10 dnech jsem ho vrátil (14 denní lhúta) a vzal jsem iPhone 4S a od té chvíle jsem nechtěl nic jiného, do té chvíle jsem měl furt samsungy a řikal jsem všem jak je apple hroznej ale prostě mě to nějak chytlo, doporučuji to zkusit než začnete psát jak je hroznej, taky jsem to psal, ale zpátky k tomu xiaomi, výkonnej sice slušně, ale byl jsem chvilku na netu a hrozně ze začal štípat, nebo věci jako procházení plochy, 15x jsem přejel plynule ale po 16tý (příklad) to neprojelo plynule 2x třeba to mě taky nervilo
v antutu měl skore jak s4 pomálu ale FPS v hrách třeba (ten 3d test co tam je) tak tam měl Xkrát méně fps.. prostě je to jen papír nic si od toho neslibujte..
Navíc se hrozně přehříval bylo to dost nepříjemné, jen od blbostí jako subway surf jsem měl uplně horkou ruku, to se mi u iPhonu v životě nestalo, tam naopak to sklo chladí ruku