Dobrý večer,
Jelikož hry už nehrají, protože mě nebaví tak jsem se rozhodnul zkusit Browser hru. Samozřejmě mi jde o česko-slovenské zázemí, které se vyznačuje ve většině případů vlaječkou na stránce. Říká se, že Bigpoint vytváří nejlepší browser hry, ale osobně netuším.
Co požadují je to, aby ta hra nebyla mrtvá, její komunita. O žánr mi nikdy nešlo. Nebudu z toho dělat slohovku. Doufám, že mi nějakým způsobem poradíte, kdyžtak si vyberu sám.
Nehodlám hrát: Seafight, Dark Orbit, Drakensang,Battlestar Galactica.
Vybírám mezi: Farmerama, Travian, Rissing Cities, Rail Nation + samozřejmě vaše návrhy.
Co by jste mi mohli navrhnout?
Děkuji za odpovědi.
Jakou Browser hru?
Re: Jakou Browser hru?
Browser hra je uz tuplem ztrata casu. Na internetu se da delat spousta smysluplnejsich veci.
Mluvim ze zkusenosti.
Mluvim ze zkusenosti.
'Hraju' Ikariam asi 6 let, je to tak trochu ztráta času (opravdu tím zabíjím jen pár minut denně), nejsem ani mezi top hráči, ale sem 3. nejbohatší hráč na daném serveru, takže tak 
Kdyžtak už tak Travian, tam ten čas plyne rychle, ale u toho zas musíš sedět celý den.

Kdyžtak už tak Travian, tam ten čas plyne rychle, ale u toho zas musíš sedět celý den.
MB: Asus ROG Maximus VIII Ranger | CPU: i5-6600k | CPU Cooler: Noctua NH-U12S | GPU: MSI GTX 1070 Gaming X 8G
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 | SSD: Corsair MX100 256GB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.14 1TB
PSU: Corsair RMx Series RM650x | CASE: FD Define R4 BP w/ window
My Steam Profile (from SteamDB)
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 | SSD: Corsair MX100 256GB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.14 1TB
PSU: Corsair RMx Series RM650x | CASE: FD Define R4 BP w/ window
My Steam Profile (from SteamDB)
- Worth: $8950 ($2776 with sales)
- Games owned: 501
- Games played: 146 (29%)
- Hours on record: 5,172.1h
Doporučím divoké kmeny, pokud chytíš fajn partu stojí to za to, pokud ne - ztráta času jako všechny tyto hry když nechytnes dobré lidi :)
Odesláno z mého GT-I9070
Odesláno z mého GT-I9070
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
BiteFight - uplně luxusní hra hrál jsem jí 8 let (od vzniku :)) a dal jsem tam asi 20000 kč až jsem si řekl že je to ztráta času ale fakt mě to bavilo hodně :)
Samozřejmě Shakes and Fidget - to všichni známe a baví nás to
Goodgame Mafia nebo Gangster nebo něco takovýho je to jako Shakes and Fidget ale v jiném stylu, taky mě to bavilo dost :)
pokud by jsme přešli do android a ios zařízení tak opravdu doporučuji Hay Day hrozně mě to baví :)))
Pak Dragon City na facebooku taky zajímavá hra
a spoustu dalších ale myslim že si vybereš hlavně to bitefight je hustý :)
Samozřejmě Shakes and Fidget - to všichni známe a baví nás to
Goodgame Mafia nebo Gangster nebo něco takovýho je to jako Shakes and Fidget ale v jiném stylu, taky mě to bavilo dost :)
pokud by jsme přešli do android a ios zařízení tak opravdu doporučuji Hay Day hrozně mě to baví :)))
Pak Dragon City na facebooku taky zajímavá hra
a spoustu dalších ale myslim že si vybereš hlavně to bitefight je hustý :)
Oxxid píše:Browser hra je uz tuplem ztrata casu. Na internetu se da delat spousta smysluplnejsich veci.
Mluvim ze zkusenosti.
Tak nesnáším sociální sítě, ba naopak jsou pro mě hry ztráta času,protože mě už nebaví. Proto hledám nějakou alternativu ve volném čase( je to jen okrajové, pro zábavu).
Oxxid, co bys doporučil, když ne Browser hru?
Winde: Hry jako Shakes a Fidget a všechny podobné jak známe jsou odpad. Jde tam čistě o byznys a točí se to tam solidně. Ta hra je až moc o penězích.
I když v každé Browser hře je takzvané "zpoplatnění" na provoz, ale ne tak přehnaný jako u Shakes.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2363
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
18 srp 2024 19:28
-
- 9
- 4467
-
od zeus
10 dub 2025 23:23
-
-
Jakou desku b350 a výš mATX s 2x M.2 NVMe sloty?
od b.m » 21 led 2025 23:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6
- 4137
-
od b.m
02 úno 2025 00:50
-