Dobrý den nedávno jsem dostal od známého studené katody,jenže když je zapnu na molex (12V) tak svítí jen zhruba 1/3.Napětí jsem měřil multimetrem a 12V do toho jde.Zajímavé taky je že stačí když pohnu z jakýmkoliv drátkem vedoucí do katody a ta začne buď více zářit nebo naopak zeslábne...Myslíte že bude v háji invertor?Samotné studené katody jsou v pořádku.
EDIT: Doufám že jsem to nahodil do správné rubriky,kdyby ne tak se předem omlouvám.
Studené katody svítí jen 1/3 Vyřešeno
Studené katody svítí jen 1/3
Tak dlouho se chodí s Acerem do práce , až mu víko upadne..... :)
Re: Studené katody svítí jen 1/3
Já to měl udělaný tak, že jsem měl před invertorem páčkový spínač, a z toho jsem měl vyvedenou zeleniucled diodu. Takže když jsem zapnul spínač tak se rozsvítila dioda. Jebže ta diod žrala tak moc proudu, že pak svítia 1 katoda jen z půlky. Je možné že je nějak poškozený, mohou být poškozený kontakty jestli za konektor nějak tahal. Jestli jde do invertoru jen 12V. Zkus ještě změřit kolik jde přímo do katod.
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
Zkusím,ale do katod jde kolem 1.5kV a já měřák jen do 1kV to nebude vadit?
Bude, v horším případě si odpráskneš měřák!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
No a nevíte aspoň kde bych mohl sehnat nový invertor?Našel jsem jen v setu s katodama ale ty já nepotřebuji.
To sice nevím, ale dokud nezjistíš příčinu proč Ti jedou jen na 1/3, pak je to jen střelba naslepo 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Ten vodič je někde utržený nebo natrzeny a je třeba zjistit kde!
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Re: Studené katody svítí jen 1/3 Vyřešeno
OK.Mrknu na to a dám vědět...
Zpět na “Problémy s hardwarem”