Jasně, chápu, výkon v přetaktování je jedna věc, ale upgrade chlazení a vliv na ostatní komponenty to stahuje dolů. A předpokládám, že
Intel Xeon E3-1231v3 při turbo boostu s 3,9GHz bude díky 8 vláknům a 8 MB vyrovnávací paměti v globále pořád kvalitní varianta oproti přetaktované Intel i5-4690k s menším přetaktováním třeba 4,2 GHz (kvůli chlazení a kvůli životnosti komponent), když má "jen" 6 MB vyrovnávací pamět a 4 vlákna.
Ještě bych se chtěl zeptat ohledně zvuku. Jak poznám, zda budu moct využívat
Realtek ovladače na zvuk. Rád bych si rozdělil kanály na zadní výstup (obecný / default) a přední konektory na headset (naslouchání defaultu) kvůli streamování a zvuky "propojil" přes směšovač (mám to tak nyní a vyhovuje mi to). Dalo mi dost práce to nastavit na současném PC a s Realtek je to nejjednodušší

.
Jinak finalní verze nachystaná v košíku na objednání. Prosím o "požehnání" této sestavy

jen jsem změnil:
snad jsou ty změny k lepšímu
Herní - 30k final - prosím o finální kontrolu
http://www.czc.cz/6k0k02h2vojvn9pe6qplj413m9/seznamJeště dotaz ohledně czc.cz. Když si zadám, že chci, aby mi PC poskládali zdarma při objednávce, nevíte, jak je to se zárukou? Nedostanu PC zapečetěné záruční páskou? Rád bych záruku jen na komponenty, abych PC mohl čistit. Popřípadě, lze někde na CZC k objednávce napsat zprávu. Určitě jste to řešili taky. Třeba že bych si přikoupil ještě thermo pastu
Arctic Cooling MX-2 Thermal Compound kterou bych tam chtěl mít atd.?