Ikona v stavovej lište
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ikona v stavovej lište
Ahojte chalani. Hľadám po celom internete ale riešenie nemôžem nájsť... Mám Sony Xperia M2, pripojil som si slúchadlá (súčasť balenia) kde mi hodilo hlášku "nepodporované slúchadlá" ale handsfree hudbu prehráva, telefonovať môžem... Problémom je, že mi v stavovej lište ostala ikonka ktorej sa neviem zbaviť! Mobil je aktualizovaný cez Sony PC Companion, všetky aktualizácie sw,systému a pod. nainštalované. Poradí mi niekto?
samael.35
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ikona v stavovej lište
Když se porozhlídneš po XDA, zjistíš, že je to jen specialita Sony resp. jejich předinstalovaných(systémových) aplikací. - UnsupportedHeadsetNotification.apk
a) Dát telefon do továrního nastavení. (přijdeš o všechny data, musel by si předem zálohovat)
b) Jestli máš root (předpokládám, že ne, když jsi aktualizoval systém), tak bys mohl tu aplikaci smazat (podle topicu XDA v klidu můžeš), samozřejmě jí pro jistotu zálohoval nebo by stačilo tu aplikaci přejmenovat.
a) Dát telefon do továrního nastavení. (přijdeš o všechny data, musel by si předem zálohovat)
b) Jestli máš root (předpokládám, že ne, když jsi aktualizoval systém), tak bys mohl tu aplikaci smazat (podle topicu XDA v klidu můžeš), samozřejmě jí pro jistotu zálohoval nebo by stačilo tu aplikaci přejmenovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 8133
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
13 bře 2025 13:38
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4167
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-