Zdravím,
nedávno jsem si koupil herní myš ( CONNECT IT Biohazard - http://www.alza.cz/connect-it-biohazard ... 485087.htm ) a mám s ní takový "menší problém". Když ji zapojím, chvíli funguje normálně, ale asi po 2 minutách začne blbnout ve stylu, že se seká a po nějaké chvíli přestane jet uplně. Zkoušel jsem zapojit do jiného USB portu, ale nepomáhá. Poprvé když jsem ji zapojil do jiného počítače, zobrazilo se mi oznámení o nějakých aktualizacích, tak jsem aktualizoval a jela normálně. Bohužel na mojem počítači se aktualizace nezobrazuje.
Myš se seká
-
- Pohlaví:
Re: Myš se seká
A jede na tom jiném PC i nadále? Podívej se na stránku výrobce po ovladačích.
Myš pořád jede v počítači mojeho bratra, ale z nějakého důvodu u mě ne. Na stránkách produktu žádné ovladače nejsou a když jsem se hrabal v správci zařízení, aktualizoval jsem ten ovladač na myš, a potom mi to napsalo že tento ovladač je aktuální, nakonec jsem to zkoušel přeinstalovat, ale pořád nic. Je možné že by byl problém v podpoře win8? Protože počítač na kterém mi to nefunguje má win8 a počítač bratra má win7.
Pravda... U kámoše se aspoň objeví tabulka že zařízení nepracuje správně :/ Na žádné stránce ale není napsané že by to nebylo kompatibilní s win8 všude je napsané že ta myš je kompatibilní s windows, linux a ios. Je to důvod k reklamaci?
-
- Pohlaví:
Podle mne ano ale já nejsem ten kdo o tom bude rozhodovat.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”