Ahoj,mám problém. Než jsem si koupil nový PC,rozhodoval jsem se AMD/Nvidia. Každý ale říkal že to je dle vkusu,rozdíl tam skoro není , akorát Nvidia má PhysX a AMD zase časem Mantle. Ok vzal jsem AMD a tady je problém. Můj PC momentálně utáhne hry na ultra 60 FPS . Mám ale 60 Hz monitor a když mi hra jede okolo těch 60,obraz se strašně vlní a prostě v tom se nedá hrát,kazí to celou hru. Takže jsem nucený zapnout V-sync , ale když zpanu V-sync,tak hra skáče od 30 po 60 , obraz se nevlní , ale hra se tak laguje,že kolikrát ani na všechno low detaily nejde hrát.
Takže teď lituju toho , že jsem nevzal Nvidii s Adaptive V-sync ! A chci se teda zeptat. Je nějaká možnost,nějaký program,prostě cokoliv , aby se mi nevlnil monitor nad 60 FPS , nebo aby se mi hry s V-sync nelagovaly ??? A nebo to je to tak špatné,že musím našetřit na novou Nvidia kartu ? Kdybych to sakra věděl,tak bych nekupoval nový PC,se starým jsem hrál na medium/low a teď s tím novým s V-sync on jsem nucený hrát opět na low ... předem díky za všechny nápady a připomínky co s tím !
AMD a problém s V-sync !!
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Re: AMD a problém s V-sync !!
Přes co máš připojený monitor? Máš nejnovější ovladače? http://support.amd.com/en-us/download/d ... ows+7+-+64
Dělá to každá hra, nebo jedna konkrétní?
A napiš sem tvoji sestavu.
A napiš sem tvoji sestavu.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ovladače mám nejnovější, ted nedávno se stáhly , myslím 14.9. Monitor sem měl připojený přeš (omluvte mě , ale nevím jak se to jmenuje,prostě modrý VGA kabel zapojený do DVI a to DVI do PC) . Tam to dělalo a tak mě napadlo,že zkusím jiný kabel a momentálně to mám přes HDMI (dělá to ovšem pořád).
PC sestava: Intel Core i5 4440,MSI r9 270x HAWK,8 GB RAM, Základovka : MSI B85-G43 - Intel B85,klasický fullHD monitor.
Dělá to úplně u všech her. Shadow of mordor - vyplý V-sync , hraju vpohodě na ultra,ale to vlnění bylo tak hrozné,že jsem hrál radši s V-sync na low , pak alien,ten mi jede i s V-sync na ultra,tam jsem to neřešil a pak třeba far cry 3 , to samé pruhy na ultra a nebo v-sync na low a tak je to u každé jiné hry.
► Zobrazit spoiler
PC sestava: Intel Core i5 4440,MSI r9 270x HAWK,8 GB RAM, Základovka : MSI B85-G43 - Intel B85,klasický fullHD monitor.
Dělá to úplně u všech her. Shadow of mordor - vyplý V-sync , hraju vpohodě na ultra,ale to vlnění bylo tak hrozné,že jsem hrál radši s V-sync na low , pak alien,ten mi jede i s V-sync na ultra,tam jsem to neřešil a pak třeba far cry 3 , to samé pruhy na ultra a nebo v-sync na low a tak je to u každé jiné hry.
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Koupil sis nejhorší grafiku od MSI za poslední rok, tak se nediv... Já bych jí reklamoval. Nemůže za to AMD, ale MSI při návrhu karty něco hodně podělalo.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
A když jim to vysvětlím,tak to mi jako vezmou reklamaci jo ? Jinak pokud by to vzali a měl bych možnost vyměnit kartu , pokud bych šel do Nvidia,nevadilo by to zbytku PC ? Nebo bych musel vyměnit zase za nějaké AMD?
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Spíš ti dají jinou R9 270X HAWK. Měl ses zeptat, jakou grafiku si máš koupit...
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ptal sem se,řekli mi tuto -.-
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
A je to vůbec na reklamaci ? Nedělá to každá AMD karta,protože AMD nemá adaptive V-sync ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Asus tuf gaming a16 (2024) G-Sync blikání obrazovky.
od Dewai1999 » 08 bře 2025 17:07 » v Problémy s hardwarem - 1
- 6251
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
09 bře 2025 03:30
-
-
- 4
- 4429
-
od petr22