Fps ve hrách se rapidně snížilo Vyřešeno
Fps ve hrách se rapidně snížilo Vyřešeno
Som tu nový tak neviem do ktorej sekcie to dať ale pre včerom som si nainštaloval jednu staršiu hru (vírusi tam neboli) a tak isto mi prišla správa že mi odobrali cs:go zo steamu nwm prečo. A v ten deň som nič iné nerobil a od vtedy mi idú všetky hry horšie csko mi išlo na 200fps na plné detajly a teraz ide na 20-30 fps. V tej hre by nič nemalo byť lebo nainštaloval ju aj spolužiak a jemu sa nič nestalo. V pc žiadne víri nemám a dnes som si všimol že hneď po zapnuťí pc mám zabratú ramku na 90 %. Za každú pomoc som vďačný :)
Re: PC HELP
A proč si to nazval PC HELP? 
sorry za OT

sorry za OT
My pc:
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
-
- Pohlaví:
Hurikan ani nwm 
Blue Spirit: prečo čo som spravil proti pravidlám?
A keď môžem poprosiť pomôžte mi a nepýtajte sa prečo som nazval tému pc help atď...

Blue Spirit: prečo čo som spravil proti pravidlám?
A keď môžem poprosiť pomôžte mi a nepýtajte sa prečo som nazval tému pc help atď...

- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Vlož log z programu HijackThis do stejnojmenné sekce na tomto fóru. Ale prosím o trpělivost, ty lidi tam to dělají zadarmo a nemají čas tu být 24/7. Ale když počkáš, vyřešíte to. Jen musíš udělat co ti tam napíšou.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Pohlaví:
Pravidla jsou všude a je třeba je respektovat.
To že ti někdo radí aniž by respektoval Pravidla je je jeho věc, ale není to fér.
To že ti někdo radí aniž by respektoval Pravidla je je jeho věc, ale není to fér.
Problém s ram a znížené fps v hrách
Karrex link na stiahnutie toho programu mi nepošleš prosím?
Blue Sprirt: už opravené sorry
Blue Sprirt: už opravené sorry
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
http://sourceforge.net/projects/hjt/
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Říj 2014 19:41) ---
Popiš tam k tomu logu problém, klidně to zkopíruj odsud. Až budeš mít to téma založené v té sekci, tohle zamkni tou zelenou fajfkou nahoře vpravo.
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Říj 2014 19:41) ---
Popiš tam k tomu logu problém, klidně to zkopíruj odsud. Až budeš mít to téma založené v té sekci, tohle zamkni tou zelenou fajfkou nahoře vpravo.
Sestava v profilu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Fps ve hrách se rapidně snížilo
Upraven název tématu. Přečti si laskavě pravidla tohoto fóra a také se jimi řiď.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
A na čem to vubec hraješ? (komponenty) Jako podle těch ramek to vidim na vir ale může byt i chyba jinde.
My pc:
Mám 8 gb ram
intel core i5 4460
radeon r9 280x
650w zdroj
základnú dosku neviem
windows 8.1
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Říj 2014 13:26) ---
Teraz som prekontroloval počítač a vírus mi nenašlo len tam je dosť error openingov môže byť problém aj v tom?
intel core i5 4460
radeon r9 280x
650w zdroj
základnú dosku neviem
windows 8.1
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Říj 2014 13:26) ---
Teraz som prekontroloval počítač a vírus mi nenašlo len tam je dosť error openingov môže byť problém aj v tom?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2337
-
od Fantousek
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 14:10