ahoj nedávno se mi do ruky dostal stolní pc a teď ho popíšu
Microsoft Win XP
Professional
Verze 2002
Service Pack 3
Oprávněný uživatel - 76......
Intel(R)Core(TM)2duoCPU
E 7200@253 GHz
253 GHz, 1,99 GB RAM
moc nevím, co s ním, uvažovala jsem spíš o nějakém notebooku pro stahování filmů a seriálů a her (alawar, bigfish..). nic zase tak závažného na něm nedělat
díky za všechny odpovědi KS
Je to dobrý PC?
Je to dobrý PC?
Jsem Lama ale jsem snaživá : D
Re: Je to dobrý PC?
Moc nevím, na co se chceš zeptat, tak zůstanu u toho názvu threadu.
Co tam máš za grafickou kartu? Tento počítač->Vlastnosti->Správce zařízení->Grafický adaptér..
Každopádně jestli to chceš používat, tak dokup 2gb DDR2 RAMek, nějaké staré, sehnal sem za stovku. Nainstaluj na to W7/8.1 a můžeš to používat. Mám doma PC s core 2 duo 4500, grafikou ati hd5670 co stála před 4mi roky 1200kč a je to svižné.. dá se na tom normálně fungovat.. hrál sem na tom i battlefield 3 úplně v pohodě na 1440x900-medium nebo dirt3 na high..
Co tam máš za grafickou kartu? Tento počítač->Vlastnosti->Správce zařízení->Grafický adaptér..
Každopádně jestli to chceš používat, tak dokup 2gb DDR2 RAMek, nějaké staré, sehnal sem za stovku. Nainstaluj na to W7/8.1 a můžeš to používat. Mám doma PC s core 2 duo 4500, grafikou ati hd5670 co stála před 4mi roky 1200kč a je to svižné.. dá se na tom normálně fungovat.. hrál sem na tom i battlefield 3 úplně v pohodě na 1440x900-medium nebo dirt3 na high..
i5 5257U l 8GB RAM l 256GB SSD
Xray, Mugen Seiki, LC racing
Xray, Mugen Seiki, LC racing
aha takže směnit s někým za notebook a třeba i doplatit to by musel být ten člověk asi blb, že jo?
jo tak já si ho pro své nenáročné požadavky nechám, děkuju všem : )
a co prodat ho?
tý jo fakt jsem lama, nevěděla jsem, jak sem dát obrázky, tak jsem je dala sem: http://www.4shared.com/zip/MvlHCW-6ba/info_pc.html. kdo by mě chtěl poučit, jak sem dát obrázky, nechť tak učiní : )
prosím za kolik a kde bych ho třebas mohla střelit, děkuju
prosím za kolik a kde bych ho třebas mohla střelit, děkuju
Tady zkus vyhledat podobný a pak odhadni cenu toho tvého. http://www.levnapc.cz/
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
tady máš ceník a ne není to vir to mi můžeš věřit 

Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
aha, jo
a je pravda, že lepší je intel než core nebo jiný? a je pravda, že hodně záleží na grafický kartě?
to Michael850: jó to už je víc dobrý : ))
a je pravda, že lepší je intel než core nebo jiný? a je pravda, že hodně záleží na grafický kartě?
to Michael850: jó to už je víc dobrý : ))
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
sice čumím na to jak puk když tam vidím svůj Intel Core 2 Quad na patici 775 a stojí přes 8 000 tak to je trochu divné no škoda že to je i z roku 2010 ale kdyby to bylo z 2014 nebyly by tam ty staré zapsány zřejmě ale dá se čekat že když tam stojí jakýsi dual core CPU kolem 1k tak se dá říct že nějak kolem 1k by se ti to mohlo podařit prodat třeba ten procesor
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
-
- Pohlaví:
Pokud nevíš jak sem dát obrázky, pak je tu obsáhlý návod jak s fórem pracovat, připádně záložka "Jsem tu poprvé".
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”