známy si zakúpil u hop-rychlo.sk/ službu e-shop ktorému si kúpil aj Premium ktorej dostal domenu vsetkonabike.sk. Hosting ale spravení na Websupporte tak som musel nastaviť DNS. Keďže som si nebol istý tak som napísal na support a oni mi poradili aby som šiel na admina a tam klikol na hosting vsetkonabike.sk a tam na DNS a ponastavoval A a CNAME.
To som spravil no nič sa nestalo, a nemohli mu premium pustiť. Tak som písal znova na support a zas druhý mi poradil že u nich nieje domena tak to DNS sa musí nastaviť na domene.
Tak som šiel na setup.sk (kde sa dostanem do nastavení domeni). Od supportu na eshop-rychlo.sk mi napísali:
Dobry den,
bude potreba donastavit jeden CNAME zaznam, a to na nazev: www a hodnotu: c1.premium-ersk.cz. (za hodnotou doplnte tecku).
Stejne tak u CNAME zaznamu na nazev: * d oplnte za hodnotou c1.premium-ersk.cz. znak tecky.
V A zaznamech pak zaznam *.vsetkonabike.sk na IP 81.0.206.121 smazte a ponechte pouze A zaznam vsetkonabike.sk a IP 81.0.206.121
Keďže nechcem nič pokaziť bol by som rád ak by mi niekto poradil čo spraviť presne krok po kroku vid. screen:

Ďakujem.