tablet nebo NTB ? Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
tablet nebo NTB ? Vyřešeno
Dobrý den, přemýšlím o to že si koupím něco na dívání filmů, hraní her, skype atd vždycky na nějakou štreku když někam pojedu, akorát jsem teď omezený s penězmi a tak přemýšlím co bude na to lepší, samozřejmě chci výkon, díval jsem se na tablet nvidia shield ale má android a to mi přijde na nic, na notebook např. tento http://www.czc.cz/acer-aspire-e1-510-29 ... Mnkk_cerna chtěl bych tam taky rozjet nějaké ty novější hry jako třeba gta iv atd, ten notebook mě zaujal jelikož má 4jádrový procák což je dobré, akorát nevím co ta grafika, popř. bych byl rád za radu co se víc vyplatí vybrat do 10ti tisíc jestli ten NTB nějaký nebo nějaký tablet např. i lumie 2250
Re: tablet nebo NTB ?
Za tuhle cenu muzes mit dve veci:
1. Spickovy tablet se 4 jadrovym CPU i GPU, na kterem budou fungovat vsechny hry na Android.
2. Nejlacinejsi notebook s pomalym procesorem a na hry naprosto nepouzitelnou grafikou, jako je treba onen Acer, na kterem si zahrajes Passians, Miny a mozna nejakou 7 a vice let starou strilecku na kterou staci 3D vykon te karty.
Ten tablet ma sice vypocetni vykon srovnatelny s Pentiem III, ale autori her s tim pocitaji a vsechny hry na tom funguji perfektne. Kdezto autori her pro Windows nepocitaji s tim, ze je budes hrat na mobilnim Celeronu s integrovanou grafickou kartou.
Ten procesor je sice ctyrjadrovy, ale jeho vypocetni vykon je cca 2/3 meho Core 2 Duo 8200 z roku 2008.
1. Spickovy tablet se 4 jadrovym CPU i GPU, na kterem budou fungovat vsechny hry na Android.
2. Nejlacinejsi notebook s pomalym procesorem a na hry naprosto nepouzitelnou grafikou, jako je treba onen Acer, na kterem si zahrajes Passians, Miny a mozna nejakou 7 a vice let starou strilecku na kterou staci 3D vykon te karty.
Ten tablet ma sice vypocetni vykon srovnatelny s Pentiem III, ale autori her s tim pocitaji a vsechny hry na tom funguji perfektne. Kdezto autori her pro Windows nepocitaji s tim, ze je budes hrat na mobilnim Celeronu s integrovanou grafickou kartou.
Ten procesor je sice ctyrjadrovy, ale jeho vypocetni vykon je cca 2/3 meho Core 2 Duo 8200 z roku 2008.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
no ale tady jde o to že tablety mají necelé procáky, takže slabší jak NTB, navíc hry na android právěže stojí za hovno :/ tak proto jsem jedině rozmýšlel nad tou nvdiii shield protože nvidie dělá hry pro tegru a nebo něco s windowsem. BTW.: nešel by předělat OS na tom nvidia tabletu ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Říj 2014 20:18) ---
takže radši Android tablet na hraní než windows ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Říj 2014 20:29) ---
Třeba kvůli tomuto se mi líbí ty tablety s windowsem.. http://www.youtube.com/watch?v=eWBJ6cB3wCg
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Říj 2014 20:31) ---
a když rozjede na tom tabletu s integrovanou grafárnou skyrim, tak bych to rozjel i na tom NTB s lepšími detaily.
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Říj 2014 20:18) ---
takže radši Android tablet na hraní než windows ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Říj 2014 20:29) ---
Třeba kvůli tomuto se mi líbí ty tablety s windowsem.. http://www.youtube.com/watch?v=eWBJ6cB3wCg
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Říj 2014 20:31) ---
a když rozjede na tom tabletu s integrovanou grafárnou skyrim, tak bych to rozjel i na tom NTB s lepšími detaily.
Do jakehokoliv zarizeni kde neni Intel X86 kompatibilni procesor nejde nainstalovat Windows - takze bud Android a nebo u nekterych zarizeni nejaka linuxova distribuce.
Ten tablet s Androidem je po hardwarove strance to nejlepsi co existuje, kdezto ten tablet nebo levny notebook je po hardwarove strance to nejhorsi co existuje. Treba GTA 4 na tom bude nehratelne a to je to 6 let stara hra.
Samozrejmne existuji i tablet ve kterych je vykonnejsi procesor a grafika od Nvidie, neni to ale zalezitost 7000 Kc, ale 25000 Kc.
http://www.amazon.com/Razer-RZ09-009302 ... B00BP06OHC
Za 7000 Kc existuje jenom spickovy tablet s Androidem. A nebo mobilni telefon, jen ten displej bude o neco mensi.
Ten tablet s Androidem je po hardwarove strance to nejlepsi co existuje, kdezto ten tablet nebo levny notebook je po hardwarove strance to nejhorsi co existuje. Treba GTA 4 na tom bude nehratelne a to je to 6 let stara hra.
Samozrejmne existuji i tablet ve kterych je vykonnejsi procesor a grafika od Nvidie, neni to ale zalezitost 7000 Kc, ale 25000 Kc.
http://www.amazon.com/Razer-RZ09-009302 ... B00BP06OHC
Za 7000 Kc existuje jenom spickovy tablet s Androidem. A nebo mobilni telefon, jen ten displej bude o neco mensi.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem se už rozhodl a buď to zvolím Xiaomi Mi Pad nebo Nvidia shield tablet, akorát u toho xiaomi se mi více líbí že je 64gb a má v podstatě lepší rozlišení i foťák, je levnější o něco, akorát není verze na simku a za 10 tisíc je 64gb a za 10500 je 34 gb LTE nvidia shield tablet, takže zvolím asi ten xiaomi s tím pokusem že si koupím ten xiaomi ovladač za pakatel :) takže děkuji za info. vdyžtak bych byl rád jestli tu třeba někdo nevlastníte oba dva tablety, tak že by jste mi řekli co je lepší. :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 5166
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
28 úno 2025 13:11
-
- 3
- 2666
-
od Mety
20 bře 2025 21:12
-
-
Grafický tablet - pomoc při výběru
od showpayne » 12 srp 2024 19:47 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2150
-
od cisadesign
14 srp 2024 13:35
-
-
-
Jaký tablet kolem 3000Kč ?
od michal84 » 22 lis 2024 14:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 4118
-
od michal84
22 pro 2024 21:43
-
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4648
-
od Zivan
15 bře 2025 08:57
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”