procesor intel core 2 quad q9650 BOX chladič
deska GIGABYTE P41-ES3G
zdroj součástí skříně Fortron 350W
grafika ATI GIGABYTE Radeon HD 4350
RAM Kingston HyperX 4GB DDR2
disk Seagate 500GB
skřín EuroCase
já vím že někde jsem neuvedl přesný název produktu ale já si myslím že to zas tak není potřeba a podle oka se to vycení i bez toho ale jestli ne tak si dám tu práci a půjdu se podívat jakou to mám skříň a zdroj a disk přesně

EDIT: Jo a zapomněl jsem zmínit že bych možná prodal i příslušenství hlavně bych se chtěl zbavit tohoto monitoru pokud by byl zájem o LG Flatron W2243T zatím ho ale nechci prodávat nemám ho ještě připravený ale pak to kdyžtak hodím to sekce P. Hardware a za tu cenu co mi poradíte

LG Flatron
Repro Genius ale to asi nebudu prodávat protože mám tyto a ty bych prodal asi tak za 50kč

Jo a ještě jsem se chtěl zeptat jestli nevíte jak bych z toho disku co nejlepším a nejjednodušší způsob jak dobře smazat veškeré data z toho disku jsem si teď přeinstaloval Win jsem tam dal že nechci mít staré soubory a na tom disku stejně vždycky pořád zůstane protože je to natvrdo prostě jakoby a nechce to jít pryč ručně to dávat do koše když něco ani nejde odstranit se mi to takhle opravdu nechce stejně polovina věcí bude rozházené v různých registrech a já nevím v čem všem a to bych všechno asi jen tak neodstranil spíš jestli není nějaký program nebo cokoliv