Při zapojení DVI kabele nejde obraz
Re: Při zapojení DVI kabele nejde obraz
No to je jasný, nemáš možnost si od někoho půjčit nějakou grafiku na vyzkoušení? Jinak to pak bude asi v háji základní deska.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
Jinou grafiku jsem zkoušel ještě když fungoval D-Sub a stejně nic. DVI stejně nešlo. Takže deska?
No jeslti jsi zkoušel jinou grafiku a DVI ti na ní taky nefungovalo, tak bude problém jinde. Možná v kabelu, nebo v monitoru. Nedá se na monitoru nastavit jaký vstup používáš?
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
Pořídil jsem nové PC a vše funguje správně i se starým monitorem a kabelem. Takže tam problém 100% není. Zkusím vyměnit desku. Je mi líto vše vyhodit, nebo za nic rozprodat. Nová deska vč. integrované grafiky stojí 1500kč. Budu ho pak používat jako záložní, výkonu má stále ažaž.
Nevíte, kde pořídit nějakou slušnou jetou desku se sokrotem AM3, AM3+ s grafikou nejraději ATI Radeon HD 4200(4250)?
Nevíte, kde pořídit nějakou slušnou jetou desku se sokrotem AM3, AM3+ s grafikou nejraději ATI Radeon HD 4200(4250)?
Zkus se třeba podívat na aukro.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jak dlouhou a starou prodlužovačku - rozbočovač používáš k napájení pc a příslušenství ?
Mimochodem měli sme podobný problém opačného rázu - d-sub ani dvi s redukcí na dsub nechtěl fungovat ale dvi fungoval,
grafika měla nároky na 400w zdroj já měl 350w
Po výměně 400w zdroje fungovalo vše
(asi převod digital-analog žere více než digital digital)
Po stěhování zapojeno pc (550w zdroj) a příslušenství na starou prodlužku cca 5m + přepětovou ochranu 1m.
Při zapnutí přepět.ochrany signalizuje dioda podpětí.Monitor má problám přepnout na vstup dvi a hdmi - no signal jen d-sub.
Pc naběhne normálně až do doby než spustím hru.
Pak modrá smrt a restart.Výpis událostí jasně vypíše procesor každé jádro zvlášt problém napájení a death.
Nová prodlužka vlastnoručně udělaná s větším průřezem vodičů vyřešila problém
Mimochodem měli sme podobný problém opačného rázu - d-sub ani dvi s redukcí na dsub nechtěl fungovat ale dvi fungoval,
grafika měla nároky na 400w zdroj já měl 350w

(asi převod digital-analog žere více než digital digital)

Po stěhování zapojeno pc (550w zdroj) a příslušenství na starou prodlužku cca 5m + přepětovou ochranu 1m.
Při zapnutí přepět.ochrany signalizuje dioda podpětí.Monitor má problám přepnout na vstup dvi a hdmi - no signal jen d-sub.
Pc naběhne normálně až do doby než spustím hru.
Pak modrá smrt a restart.Výpis událostí jasně vypíše procesor každé jádro zvlášt problém napájení a death.
Nová prodlužka vlastnoručně udělaná s větším průřezem vodičů vyřešila problém

Prodlužovačkou to není, používám tu samou i teď s novým, podstatně výkonnějším PC a vše je ok.
Konečně jsem probmém vyřešil. Koupil jsem novou desku s integrovanou grafikou. Opět asus, ale jiný typ. Co mě ale překvapilo je, že jsem nemusel reinstalovat systém a všechny programy. Po montáži jsem pc zapnul, pouze aktualizoval ovaldače a vše běží jako dřív.
Kdyby měl někdo zájem o starou desku, můžu ji prodat. Dle informací, co mám je problém v grafice, jinak vše běží v poho.
Kdyby měl někdo zájem o starou desku, můžu ji prodat. Dle informací, co mám je problém v grafice, jinak vše běží v poho.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4390
-
od HappyMental
Zobrazit poslední příspěvek
05 pro 2024 11:14