Zdravím. Chci si pořídit laserovou tiskárnu, hodně doma tiskneme noty. Koukal jsem na heureku a našel přibližně 10, které by mi vyhovovaly. Nevím, jak jsou na tom ledkové laserovky. http://tiskarny.heureka.cz/f:2436:10328 ... ;p:0-3000/ preferuju levný tisk. Přemýšlel jsem o wifi a ještě zvažuji, zda trvat na oboustranném tisku. Výrobky mi přijdou téměř totožné a recenze většinou dobré. Podle čeho teda vybrat? Díky
V tom se těžko radí. Já jenom doporučím aby ses vyhnul HP. Laserovku jsem sice neviděl, ale instaloval jsem jich 5,6 a samé problémy, jak s instalací, tak s provozem. Navíc jsou předražené. Ale je to můj názor!
Je to sice trochu vedle, ale koupil jsem si repasovanou kancelářskou barevnou laserovou "síťovku" Samsung a vůbec nelituji, chodí naprosto perfektně a mám nadosmrti vystaráno. Byla za hubičku, náplně na cca 10 let (při mém využití) také za půl darma, jen když mi ji přivezli, šel jsem do kolen - je to kráva veliká a váží cca 15-20 kg. Takže patrně Samsungy nebudou to nejhorší
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nevím jak u tiskáren, ale Samsung je dobrá značka a nebál bych se jí. Canon inkoustovky tu mám 2 neopravitelné, tedy neopravitelné za rozumnou cenu. Vadná tisková hlava.
http://www.kasa.cz/tiskarna-laserova-sa ... erna-bila/ tak tato mě cenově docela mile překvapila. Jenom jsem nenašel origo toner přímo pro ní (je jich tam hafo ). Ještě se chci zeptat na zkušenosti s neznačkovými (kompatibilními) tonery :)
2 Hoff: CLP-670N. Je to barevná laserovka, stála cca 1.800,- Kč a nové náplně (4, pro mě doživotní), necelých 3.200,- Kč. Takže za celkem cca 5.000,- Kč mám tak na nejméně 10 let vystaráno. A jelikož je mi už 58 let, tak to mám pomalu nadosmrti Ale bacha, znovu zdůrazňuji, že je to kancelářská "kráva" o váze cca 15-20 kg, ale na druhé straně síťová a chodí úplně perfektně.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Gigacomputer, cca 3 měsíce zpátky výhodná nabídka repasovaných strojů. Náplně nejlevnělší z netu přes "Zboží,cz".
Prosimtě wattmetře, mohl by si naskenovat nebo vyfotit nějaký obrázek/graf prostě něco barevnějšího, abych měl představu jak moc špatná je kvalita barevných výtisků u laseru? Na obrázky to prý neni, ale přemejšlím, jestli přeci jenom nepořídit barevnou kvůli občasným barevným nadpisům atd...díky moc na netu sem žádný ukázky nenašel :(
Hledám nějakého servisního technika, který by mě opravil dva kusy tiskáren HP Color LaserJet 5M- jedná se o první barevnou laserovou tiskárnu od firmy HP z roku 1996. Servisní manuál mám k tiskárně.
Mám dvě a jednu rozmontovanou na náhradní díly,...
Ahojte, prosím Vás vedeli by ste mi poradiť tablet pre dceru (6 let)?
Použitie bude nejaké jednoduhší a logické hry, nejaké videa na youtube a prohlížení fotek.
Cenu by som si predstavoval okolo 3000, reálne teda spíš nad 3000 :-) Povodne som myslel...
Poslední příspěvek
Výsledek je jak píšem :-) zobral som Samsung A9+ ... či to bol dobrý kup sa dozviem až po vánocích :-) ale predpokladam že pre 6 letou holku to musí byť dostatečné :-)
Ahoj chci si koupit novou case. Stávající má špatný Airflow a díky tomu se mě přehřeje grafika a sekne se PC.
tahle se mě líbí a vypadá, že má dobrý Airflow. Jinak bedna okolo 3000.
Děkuji za rady.
Poslední příspěvek
Před koupí si ale prověř zda se ti tam vodník vleze....ale skříň je to relativně velká.
Ahoj budu si pořizovat nový mobil a uvažuji o Samsung A56 co má vyjít. Nebo Za tu cenu se dá sehnat něco lepšího? Měl by stát 12 000. Jde mě o software podporu, že bude mít 6let aktualizace a o Foťák.
Děkuji za odpověď.
Poslední příspěvek
Ak chces tocit videa v 4K/60fps, tak ani A55 ani A56 to neda, cize FE, ktore vie tocit aj 8K/30fps alebo S24 ( pre mna maly display )