Mam DSL internet z rychlosťou sťahovania do 5MB/s ale ide ibavyse 200kb/s . Bude to ato asi pokritim ale problem je iny. Isiel mi furt vyse 500kb/s a teraz ide iba do vyse 200kb/s viacej nechce ist a ked som si dal test internetu na tejto stranke http://www.speedtest.net/ tak mi ukazuje ze ide vyse 1MB/s a na rootery zvikne svietit cervene svetielko Internet. ked to svieti na cerveno a pripojim sa na mobile na Wifi ukazuje plny signal ale neda sa ist na ziadnu stranku.
Takze su to vlastne dva problemi.
Za radu Vopred Ďakujem :)
Pomale stahovanie
Re: Pomale stahovanie
Kurna, reforma slovenskeho pravopisu ohledne zruseni vetnych oddelovacu by jiste nasla spoustu priznivcu i v Cechach.
Jaky je tvuj poskytovatel internetu, jaky mas od nej tarif a jaky mas modem? To je nezbytny zaklad pro fundovanejsi odpoved.
Takto ti muzu sdelit jen, ze je to pravdepodobne ok - rychlost je azxx Mb a dosahnes ji proti serverum poskytovatele. Info k vypadkum, resp. te signalizaci cervenym svetlem, lze dohledat mj. v logu routeru ci to primo reklamovat.
Jaky je tvuj poskytovatel internetu, jaky mas od nej tarif a jaky mas modem? To je nezbytny zaklad pro fundovanejsi odpoved.
Takto ti muzu sdelit jen, ze je to pravdepodobne ok - rychlost je azxx Mb a dosahnes ji proti serverum poskytovatele. Info k vypadkum, resp. te signalizaci cervenym svetlem, lze dohledat mj. v logu routeru ci to primo reklamovat.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Pohlaví:
A k tomu ještě přihoď, že na slováči je MB jako Mb a KB jako Kb či dokonce kb.
Poskytovatel je Telekom
Internet wi-fi router ADB VA2111
Internet wi-fi router ADB VA2111
kevin123, jak jsi vyřešil svůj problém s tím routrem ADB VA2111?
Já mám s ním podobný problém, tento jsem objednal po telefónu u Telekomu minulý rok po té, co mi odešel D-Link 2641R od Telekomu, měli jej v akci a mi nic jiného nezbývalo neboť jsem neměl jinou možnost koupit nový někde jinde. Tento router mi neustále kolísá s rychlostí při stahování a to i když mám zobrazenou sílu signálu na notebooku třebas jako vynikající. Občas se dokonce stane, jak píše kevin123, že mi ukáže nepřipojeno a když se jdu podívat na router tak tam svítí červená na "Internet" a po chvíli se zase sám nahodí. Zkoušel jsem jej různě nastavovat, rádiové rozhraní 802.11 měnit ale nic nepomohlo. Volal jsem na poruchovku do Telekomu, tam mi řekli že z jejich strany je všechno v naprostém pořádku abych vyzkoušel nastavení routru což jsem několikrát různě odzkoušel. Asi jej nakonec zbalim a odnesu do Telekomu ať si tam s tím dělají co chtějí a koupím něco pořádného.
Už nechci vidět žádné věci co jsou v akci.
Já mám s ním podobný problém, tento jsem objednal po telefónu u Telekomu minulý rok po té, co mi odešel D-Link 2641R od Telekomu, měli jej v akci a mi nic jiného nezbývalo neboť jsem neměl jinou možnost koupit nový někde jinde. Tento router mi neustále kolísá s rychlostí při stahování a to i když mám zobrazenou sílu signálu na notebooku třebas jako vynikající. Občas se dokonce stane, jak píše kevin123, že mi ukáže nepřipojeno a když se jdu podívat na router tak tam svítí červená na "Internet" a po chvíli se zase sám nahodí. Zkoušel jsem jej různě nastavovat, rádiové rozhraní 802.11 měnit ale nic nepomohlo. Volal jsem na poruchovku do Telekomu, tam mi řekli že z jejich strany je všechno v naprostém pořádku abych vyzkoušel nastavení routru což jsem několikrát různě odzkoušel. Asi jej nakonec zbalim a odnesu do Telekomu ať si tam s tím dělají co chtějí a koupím něco pořádného.
Už nechci vidět žádné věci co jsou v akci.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2485
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
08 úno 2025 09:18
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3620
-
od muffin105
Zobrazit poslední příspěvek
24 lis 2024 14:41
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”