windows error recovery, atd....
windows error recovery, atd....
Zdravím, at zkousim co zkousim nejde mi rozjet pc. Opravit windowsu z dvd nejde, pise mi, ze neni kompatibilni s vezi, coz je nesmysl, je to jeden a ten samy windows, preinstalovani windowsu taky nejde, na upgrade to pise, ze mam jinou verzi a vlastni instalace, tam mi nejde vybrat oddil zadny, vse je sede, ze nejdou ani smazat. Kdyz v biosu prepnu na prvni misto v bootu windows boot manager tak mi to vypise windows error recovery, zvolil jsem kazdou moznost, ani jedna s uspechem. Kdyz jsem dal spustit v minulem dobrem stavu nebo nejak tak, tak to tam vypisovalo soubory vzdy se to sekne na: windows system32 drivers disk.sys a pak nasleduje restart a cele odznova, je problem s hdd? nedokazete nekdo poradit jestli tohle ma vubec nejake reseni? mam win 7 64bit, gigabyte z77-d3h Nevim jestli jsem jeste na neco zapomnel, zkousim to uz dva dny rozjet a bez uspechu, na netu jsem nenasel zadnou radu s mym problemem.... diky za jakoukoliv odpoved
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: windows error recovery, atd....
Pokud jsi neuspěl s opravou z instalačního media, můžeš vyjmout disk z PC a připojit jej do jiného PC (třeba u kamaráda), jako druhý disk a zkontrolovat jej programem na to určeným (najdeš jej na stránkách výrobce disku, nebo programem CrystalDiskInfo. Pokud zjistíš, že je disk vadný, tak se pokusit zkopírovat data, o která nechceš přijít a koupit nový disk. Jestliže kontrola ukáže, že disk je OK a je jen poškozený systém, tak jej znovu naformátovat a ve svém PC nově vše nainstalovat.
Další možností je stáhnout si CD HirensBoot, vypálit na CD (třeba opět u kamaráda) a doma disk vložit do PC (boot nastavit na mechaniku CD/DVD) a spustit. Disk je bootovací a obsahuje mnoho programů na kontrolu disku a dalších komponent, včetně mini WinXP. Tak můžeš opět zkontrolovat disk a podle výsledku postupovat dále. Na této stránce najdeš obsah uvedeného CD HB - http://www.hirensbootcd.org/screenshots/
Další možností je stáhnout si CD HirensBoot, vypálit na CD (třeba opět u kamaráda) a doma disk vložit do PC (boot nastavit na mechaniku CD/DVD) a spustit. Disk je bootovací a obsahuje mnoho programů na kontrolu disku a dalších komponent, včetně mini WinXP. Tak můžeš opět zkontrolovat disk a podle výsledku postupovat dále. Na této stránce najdeš obsah uvedeného CD HB - http://www.hirensbootcd.org/screenshots/
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
dostaneš se sem? 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Proč jsi to sem vložil, když uvádíš, že jsi neuspěl?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
startka píše:dostaneš se sem?
Do toho se absolutne nedostanu, nevim co se stim mohlo zniceho nic stat...
hm škoda, chtělo by to dostat se na ten příkazovy řadek
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Přečti si co jsem psal. Pokud nejde Oprava spouštění systému, ani Obnovení systému, tak nezbývá než to co jsem již psal. Předpokládám, že bitovou kopii systému nemáš, takže ji ani nemůžeš použít k obnovení.
Precetl, jsem nastehovanej v jinem meste znamyho s pc tu nemam, takze jedine zkusit ten program. Takze otazka pres usb to lze udelat? nebo jen pres cd?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je v nabídce bootování z USB tak ano. Ale ta fleška musí být bootovací. Jak na to nejdeš v GOOGLE.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7840
-
od zeus