Instalace Windows 8.1 RTM na nový SSD Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Instalace Windows 8.1 RTM na nový SSD Vyřešeno
Zdravím, potřeboval bych podrobný návod na to jak nainstaluji na SSD Windows 8.1 RTM (originální klíč mám). Potřeboval bych nějaký ověřený .iso soubor který mi bude fungovat na 100% a bude originál. Děkuji toto dělám poprvé tak jsi nejsem jist za každou radu díky.
Re: Instalace Windows 8.1 RTM na nový SSD
Krabicova verze:
http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... t-key-only
OEM verzi si budes muset najit sam.
Podle MS katalogu se ten soubor jmenuje takto: cs_windows_8.1_with_update_x64_dvd_4048094
http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... t-key-only
OEM verzi si budes muset najit sam.
Podle MS katalogu se ten soubor jmenuje takto: cs_windows_8.1_with_update_x64_dvd_4048094
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Přes ten odkaz jak jsi napsal mi to píše že Tento klíč se nedá použít k instalaci maloobchodní verze Windows 8.
Ten klic je pro jakou verzi?
Z webu Microsoftu to jde jen s klicem urcenym pro krabicovou verzi, tzn tu kterou MS podporuje.
Z webu Microsoftu to jde jen s klicem urcenym pro krabicovou verzi, tzn tu kterou MS podporuje.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já mám notebook a když jsem ho koupil byl už na disku před instalovanej takže cd nemam
Pak bys mel mit zalozni oddil primo na disku - preinstalace se spusti nejakou kombinaci klaves pri zapnuti, zavisi to na typu notebooku. Pripadne je na to same instalovan obsluzny program. Dostanes presne to, co tam bylo pri prvnim spusteni - bez uzivatelskych dat a se vsemi programy navic co tam dal vyrobce notebooku.
Samozrejmne muzes instalovat i z DVD - coz je cista instalace, takze potrebujes i ovladace:
Kdekoliv si sezenes disk s nazvem cs_windows_8.1_with_update_x64_dvd_4048094.
Pokud nemas klic, pomoci RW (Read and Write utility) si z BIOSu prectes produktovy klic (klasicky 25mistny) a pak to s nim nainstalujes.
Samozrejmne muzes instalovat i z DVD - coz je cista instalace, takze potrebujes i ovladace:
Kdekoliv si sezenes disk s nazvem cs_windows_8.1_with_update_x64_dvd_4048094.
Pokud nemas klic, pomoci RW (Read and Write utility) si z BIOSu prectes produktovy klic (klasicky 25mistny) a pak to s nim nainstalujes.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tento soubor cs_windows_8.1_with_update_x64_dvd_4048094 kdyz si stáhnu z netu a hodím ho na externí disk a když vyměnim hardisk za nový ssd a zapnu si bios tak by to pak nějak mělo jít z toho externího disku nahrát ne?! + pak tam dám ten klíč. ten starý hardisk pak dám místo mechaniky jak pak smažu ten starej os z toho hardisku?
To ISO bud vypalis na DVD, nebo z nej udelas bootovaci flash disk.
Nejjednodussi je pak na instalaci ten puvodni disk vyndat a dat ho tam az bude na SSD funkcni system, ten druhy disk potom jen sformatujes, cizm zlikvidujes ty puvodni kopii Windows.
Nejjednodussi je pak na instalaci ten puvodni disk vyndat a dat ho tam az bude na SSD funkcni system, ten druhy disk potom jen sformatujes, cizm zlikvidujes ty puvodni kopii Windows.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ten bootovací flash disk by byl ten externí disk ne?!
PS: nedokázaly byste najít odkaz na stáhnutí toho souboru? cs_windows_8.1_with_update_x64_dvd_4048094
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Říj 2014 21:07) ---
Nemůžu to najít :/
PS: nedokázaly byste najít odkaz na stáhnutí toho souboru? cs_windows_8.1_with_update_x64_dvd_4048094
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Říj 2014 21:07) ---
Nemůžu to najít :/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Instalace Windows 11 - nevidím nový M.2 disk Příloha(y)
od lukas.sei » 29 kvě 2025 09:48 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3580
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
30 kvě 2025 11:32
-
-
- 34
- 8189
-
od lucaso84