Crysis 2
Crysis 2
dobrý den,snad sem vybral správný úsek.Potřebuju poradit s hrou Crysis 2.koupil sem si originál,bez dvd,a při spuštění hry mi to píše:nastala chyba.Zkontrolujte své připojení k síti.Nic víc a mohu zkoušet všechno možné,zadávat heslo s pomlčkou nebo bez ní,děllat nový účet a pod.zkoušel sem už vše co mě napadlo :( prosím poradíte mi???? 

Re: Crysis 2
Popises to nejak konkretnejsie ? S toho som len vicital ze mas problem pri prihlaseni ale kde na Crysis,Steam,Origin ? :)
Jde přímo o tu hru.No mám to v Originu,normal sem koupil hru,stáhnul,nainstaloval,spustím a pak zadám novou registraci a kód a nic,jen to napíše chyba sítě.Nevytvoří se mi registrace a zkoušel sem i jméno a heslo na origin a to taky napíše to stejný.
Jo to se mi děje taky a myslím že je to kvůli toho že EA zrušilo servery pro crysis 2 takže si můžeš zahrát už jen singl
No já mám ten Crysis2 maxium edition,no tam po spuštění musíš udělat přihlášení na net,nemám na výběr singl nebo multi,přes přihlášení se nedostanu,co je dál nevím :(
pokud já dobře vím tak mám taky maimum edition a dole je tlačítko přeskočit nebo tak něco ale rozhodně se přihlašovat nemusíš