Ahoj,
k instalovani novych ovladacu graficke karty GeForce GTX 770 pouzivam tento program, ktery me vzdy upozorni ze jsou dostupne nove ovladace. Jenze pokazde, kdyz je stahnu a zacnu pres ten program instalovat, se neco pokazi. Jednou se stalo ze po instalaci ovladace zacal monitor zelene blikat a pomohlo jedine restartovani PC tlacitkem, tedka zase behem instalace obrazovka zcernala, monitor se po hlasce "No signal" vypnul, ale PC furt jel naplno snad 20 minut, dokud mi nedosly nervy a zase jsem ho restartoval rucne. Vzdycky se pak po restartu spusti program na opravu systemu a jede snad hodinu, ovladac se ale presto zobrazuje jako uspesne nainstalovany.
Je chyba v graficke karte, nebo jen v programu? Popr. jestli je vubec vhodne k aktualizacim tenhle program pouzivat, protoze jsem cetl i na jinych forech, ze tam jsou casto nejake bugy. Dekuju
NVIDIA GeForce Experience chyby
Re: NVIDIA GeForce Experience chyby
Asi s tim nema nikdo zkusenosti jak koukam, skoda. :/
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: NVIDIA GeForce Experience chyby
A,kdo ti brání udělat čistou instalaci ovladače grafiky a zjistit,kde je chyba?Nějaký důvod,proč mít zapnutou kontrolu nenovějších ovladačů a její aktualizace?Ovladač vycházi cca. 1x měsíčně a pokud nejsou nějaké konkrétní věci,které grafice opravdu pomůžou tak je ani nemá smysl instalovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2371
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
23 led 2025 10:34