Autorská práva na Youtube

...

Moderátor: Mods_senior

MaxDel
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Autorská práva na Youtube

Příspěvekod MaxDel » 28 říj 2014 15:29

Zdravím,

chtěl bych si dát do pozadí videa na youtube hudbu, už jsem četl že se musím nějak domluvit s tvůrci té hudby a že mi youtube může zablokovat video, nebo dát ban.. Jak to teda funguje? , může mi za to dát Youtube ban? Kdyby ano, platilo by to i kdyby jsem tu hudbu upravil? Můžete mi tu hodit nějáké články, nevěděl jsem kam tohle téma dát, děkuji za odpovědi...

Reklama
mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Re: Autorská práva na Youtube

Příspěvekod mike007 » 28 říj 2014 15:42

Působím na Youtube od roku 2007 a mohu potvrdit, že s hudbou to tam je velmi špatné. Dokonce občas mají problém i s hudbou na kterou si nikdo neklade nárok (např z freestockmusic.com). Ale ještě se mi nestalo, že by mi chtěli smazat profil. K většině videí, kde byl nějaký problém si dali reklamu, případně blok v některé zemi a to bylo celé. Smazání profilu by asi hrozilo u partnerských profilů, kde ze sledování bereš nějaké peníze. Tam ty videa opravdu musí být v pořádku. Nějaký článek určitě najdeš přímo na Youtube. Youtube má dokonce i instruktážní video.
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 28 říj 2014 17:09

Používej FREE hudbu, tj. no copyright a nemusíš se ničeho bát. Dobrých skladeb je víc než několik tisíc, ne-li víc. Vybereš si bez problémů.

IDVert3X
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod IDVert3X » 28 říj 2014 17:28

Mne sa za dobu čo som pôsobil na YT (pár mesiacov v roku 2013), že mi zablokovali 2 videá kde som mal svoju [u]VLASTNÚ HUDBU[/u] a tak som sa proste odvolal a ďalej sa to neriešilo...
Celkom na prekvapilo, ako ich super-chytrý systém mohol vyhodnotiť, že na hudbu má právo ja neviem aká spoločnosť keď som si ju tvoril sám...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (inet)”