zrcadlení plochy

...

Moderátor: Mods_senior

fajneman
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

zrcadlení plochy

Příspěvekod fajneman » 28 říj 2014 02:00

ahoj, potřebuji poradit. chci si udělat na svém ntb zrcadlení plochy aby byly vedle sebe a dělaly uplně to samé prostě side by side na jednom monitoru. Chci to z duvodu připojení ntb k 3d tv a tam už mám možnost pouze zapnout 3d zobrazení pod podmínkou ze mám vstup side by side moc děkuju za nejakou moznou odpoved

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: zrcadlení plochy

Příspěvekod guest » 29 říj 2014 15:01

Nevím zda zde lze zrcadlení nastavit - http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... s/cc817881

Uglykj
nováček
Stav:

Příspěvekod Uglykj » 29 říj 2014 15:41

Ahoj, některé notebooky jako ten můj mají tuto funkci přímo vestavěnou na na Fn key (ten můj na F3). Jestli jsem sptávně pochopil co chceš tak se to jmenuje i duplikování plochy. Myslím že to jse nastavit i když jen klikneš PTM na plochu a dáš "Rozšíření obrazovky" a tam bys to měl najít pokud budeš mít k pc připojený druhý monitor nebo TV.

guest

Příspěvekod guest » 29 říj 2014 18:17

On potřebuje 2 stejné plochy vedle sebe.a ne na TV.

Odesláno z mého MT15i

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 29 říj 2014 18:25

"On potřebuje 2 stejné plochy vedle sebe.a ne na TV."

On to chce jako vystup pro 3D zobrazovaci zarizeni, jenze to nemuze fungovat. Zobrazovat dvakrat plochu vedle sebe je zbytecnost - protoze dostanes vedle sebe dva identicke obrazy, takze tam nebude zadny prostorovy dojem. Bude to vypadat uplne stejne jako ted, jenze to bude tmavsi. Prostorove zobrazeni nikdy enbude fungovat s necim, co je uz z principu 2D.

3D bude pouze video, ktere je tak natoceno - falesne 3D kde mas dva obrazy vedle sebe nebo nad sebou (coz znamena polovicni rozliseni) nebo plne 3D kde mas dve videostopy.

A nebo bude 3D hra, ktera pocita dva obrazy soucasne. Tam bude trevba si trochu pohrat s paralaxou a dalsim nastavenim aby to se na to dalo koukat.

Pust si tohle v 720p na celou obrazovku a prepni TV do 3D rezimu:
https://www.youtube.com/watch?v=o9d1P1iA0is

fajneman
nováček
Stav:

Příspěvekod fajneman » 29 říj 2014 18:51

Tak děkuji moc za rady :smile: uz se mi to povedlo rozdvojit a funguje to výborně :-)

Zpět na “Vše ostatní (sw)”