Zdravím všechny:) přeinstaloval jsem komplet cely PC zase na W7, ve windowsech mam vytvoreny jediny učet,ale když chci neco smazat třeba ze staženych souboru,napíše mi to,že nemám dostatečné oprávnění (VIZ.FOTO) .. a když si stáhnu nejakou hru,a chci ji nainstalovat napíše mi to taky chybu,že nemám dostatečné oprávnění (VIZ.FOTO ) .. snad mi tu nekdo pomuže:)
Problém! nemate opravnení
-
- Level 2.5
- Bydliště: Podíváte-li se roku 2023 na oblohu, tak na té planetě více v pravo
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém! nemate opravnení
Toto se mi dělo taktéž. Řešil jsem tuto zrestartováním počítače, avšak poté, co začalo toto ve větší míře "zlobit", už to nebylo možné...
Mám nápadů pár:
---> [Win+R]; do pole textového zadati nutno jest "netplwiz"; poté u svého (jediného) účtu klikni na vlastnosti a vyber záložku Členství ve skupinách; zde zkontroluj, zda nejsi pouze vybrán jako Debug user, ale opravdu jako správce; popřípadě změň svůj přístup na správcovský (administrátor).
---> U dané složky změň své oprávnění.
Mám nápadů pár:
---> [Win+R]; do pole textového zadati nutno jest "netplwiz"; poté u svého (jediného) účtu klikni na vlastnosti a vyber záložku Členství ve skupinách; zde zkontroluj, zda nejsi pouze vybrán jako Debug user, ale opravdu jako správce; popřípadě změň svůj přístup na správcovský (administrátor).
---> U dané složky změň své oprávnění.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3069
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
21 zář 2024 10:40
-
-
- 4
- 4243
-
od petr22