připojení nefunguje Vyřešeno
připojení nefunguje
Dobrý den, mám problém s připojením k internetu.. asi před 5-ti dny z ničeho nic přestala jít tv (o2tv) a internet po kabelu, wifi šla...atakoval jsem o2 a tam mi řekli, že u nás došlo nejspíše k nějakému zkratu a že mám reklamovat router.. router jsem reklamoval, tv se rozběhla, ale kabel dál nešel a wifi také ne(ta nebyla nastavena) pujčil jsem si sousedovo ntb a na tom jsem se přes kabel připojil a vše letělo jak má, nastavil jsem wifi(která ted už jde) ale v mém pc nadále kabel nefunguje, zkoušel jsem přeinstalaci ovladače, zkoušel jsem koupit novou sítovou kartu(myslel jsem si, že se mohla také nějak vyzkratovat), ale at zastrcim kabel do integrovaný zdířky nebo do zdířky na kartě, kterou jsem koupil ..počítač ne a ne se k netu připojit.. jako kdyby ten router neviděl, v centumu sitových připojení mám u obou zdířek "neznámá sít" a na liště u připojení je vykřičník..ovladače fungujou správně(alespon se to píše ve správci zařízení), kabel je také normálně funkční a já už zkusil snad vše co jsem na googlu našel a jsem v koncích.. za každou radu budu moc vděčnej, díky :)
-
- Pohlaví:
Re: připojení nefunguje
Vítej na PC-HELP!
Spusť příkazový řádek a v něm zadej příkaz "ipconfig /all". Screen dej sem. A přidej screen ze správce zařízení rozkliknutý na síťová zařízení.
Spusť příkazový řádek a v něm zadej příkaz "ipconfig /all". Screen dej sem. A přidej screen ze správce zařízení rozkliknutý na síťová zařízení.
Re: připojení nefunguje Vyřešeno
omlouvám se za zpoždění, tady je screen příkaz. řádku http://www.pixhost.org/show/1423/23686926_screen1.jpg a tady screen správce zařízení http://www.pixhost.org/show/1423/23686930_screen2.jpg... ovladač realtek je ovladač pro integrovanou sitovku a TP-LINK je pro sítovou kartu, kterou jsem koupil. Zkoušel jsem si pohrát ve vlastnostech obou ovladačů v upřesnění (poradil mi to kamarád) a na liště u připojení zmizel žlutý vykřiční( ted to vypadá, tak jak to má ), ale internet stále nefunguje. Už opravdu nevím co dál.
-
- Pohlaví:
ITCrowd píše:Vítej na PC-HELP!
Přece bys nechtěl, aby odpovídající klikali na odkazy vedoucí někam na internet a skrývající bůhvíco. Navíc je to v rozporu s pravidly.
Omlouvám se, nevšiml jsem si lišty "příloha" a nevěděl jsem, jak sem screen vložit... zde jsou screeny
-
- Pohlaví:
Karta je v pořádku a IP adresu z routeru dostane. Chyba bude někde ve windows. Co se stalo, předtím, než přestal jet internet?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3531
-
od martanius
Zobrazit poslední příspěvek
17 led 2025 02:29
-
- 0
- 3008
-
od neytos
06 lis 2024 11:43
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 4785
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 19
- 3678
-
od Fargotroniac