Nenačte windows
Nenačte windows
Dobrý den, potřebuji pomoct s Notebookem acer aspire one, když ho zapnu tak naskočí obrazovka s logem acer a pak naskočí černá obrazovka nic dalšího se neděje :/, v pc mám hodně důležité věci a nemůžu o ně přijít.
Re: Nenačte windows
Nedostaneš se ani do nouzového režimu?
"Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se vůbec, budeš blbcem po celý život"
CPU: Intel Pentium 2030M @2.5GHz
GPU: AMD Radeon HD 8570M 2GB
RAM: 4GB 800MHz
NOTEBOOK Lenovo G500
CPU: Intel Pentium 2030M @2.5GHz
GPU: AMD Radeon HD 8570M 2GB
RAM: 4GB 800MHz
NOTEBOOK Lenovo G500
Nevím, zda se Ti to bude líbit, ale nejjednodušší postup je vyndat HDD, zapojit ho do jiného PC jako další disk a věci si zazálohovat. Pak se můžeme bavit o případné opravě Tvého ntb.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
A když ho budu chtít zapojit do jiného ntb, tak ten další ntb. musím zas rozebrat ?
-
- Pohlaví:
Do notebooku ne, ale do desktopu. Pokud by šlo ale jenom o zálohu dat a následné obnovení, pak se nic přepojovat nemusí - stačí Live Linux. Tedy pokud se jedná o chybu systému a ne HW.
Promiň, ale napsal jsem "do jiného PC", do ntb pochopitelně ne. Do PC jej lze normálně připojit a stáhnout si někam data, o která nechceš přijít.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Takže mám rozebrat ten notebook, vyndat HDD a strčit ho do stolního PC ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Lis 2014 16:05) ---
Dobře děkuji za odpovědi.
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Lis 2014 16:05) ---
Dobře děkuji za odpovědi.
-
- Pohlaví:
A to je přesně o té terminologii, kterou nikdo nedodržuje. On notebook je také PC - Personal Computer, ale je to notebook. Pod PC se zpravidla chápe desktop. Dochází ke zbytečným nedorozuměním.Promiň, ale napsal jsem "do jiného PC", do ntb pochopitelně ne.
Ano! Ale znovu, možná lze použít Linux a notebook pak obnovit do továrního nastavení.
BS má pravdu, přesto já bych ten HDD vyndal, dal do jiného "desktopu", zazálohoval a pak bych se snažil znovu rozchodit ten noťas.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7845
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30