Myš pro leváky - co nejlevnější
Myš pro leváky - co nejlevnější
Zdravím, uvažuji nad koupí myši především na herní užití (stačilo by mi třeba jen 1 boční tlačítko). Takových je spousta, kdybych se ovšem nenarodil jako jeden z 10% (jsem levák). Znáte nějakou docela levnou myš (nejlépe do 350kč), která by na pravé straně měla tlačítko/tlačítka? Není nutné, se současnou si docela dobře rozumím (prostě 2 tlačítka a kolečko), ale kdybych našel nějakou takovou, moc bych se nezlobil. Není nutné, ale děkuji 

Mám rád kebab. | Youtube
Re: Myš pro leváky - co nejlevnější
Našel jsem si na amazonu tuto myšku, co na ní říkáte? Nemá tlačítka na pravé straně, ale to nevadí. Kolik by to podle vás stálo i s poštovným tady (prostě cla a podobně)? Recenze? Myš.
Mám rád kebab. | Youtube
Me na pohled pripada ze ta mys je delana na drzeni v prave ruce.
Kdyz do vyhledavace jeste pridas "left handed" tak dostanes mysi urcene pro drzeni i levou rukou (tzn symetricke), napr:
http://www.amazon.com/Optical-Buttons-P ... eft+handed
O neco drazsi jsou mysi primo pro levaky (tzn komplet prevracena normalni mys pro pravaky vcetne tlacitek na opacne strane).
Vsechny udaje ke zjisteni ceny tamn jsou preci napsane:
Cena mysi + free shipping + zadne celni poplatky + zadna DPH
Pocita se to strasne jednoduse:
Cena zbozi je tam napsana.
Postovne tam je taky napsane (kdyz neni na hlavni strance, tak je v informacich o prodejci tabulka).
Celni poplatky se plati kdyz to jde pres Ceskou postu (coz znamena z Ciny free shipping) a cena zbozi + postovne presahne 22 Euro.
DPH to same, kdyz cena presahne 22 Euro.
Ve finale ti to vzdy prijde na dobirku Ceskou postou za cenu toho co mas doplatit. Tohle je ale pod 22 Euro.
Vyplati se koukat nejenom na americky Amazon, ale treba i na anglicky nebo nemecky - obcas tam maji neco levneji ale hlavne na to same zbozi muzes mit mnohem levnejsi postovne (treba 15 USD vs 4 USD pri dodani z USA).
Kdyz do vyhledavace jeste pridas "left handed" tak dostanes mysi urcene pro drzeni i levou rukou (tzn symetricke), napr:
http://www.amazon.com/Optical-Buttons-P ... eft+handed
O neco drazsi jsou mysi primo pro levaky (tzn komplet prevracena normalni mys pro pravaky vcetne tlacitek na opacne strane).
Vsechny udaje ke zjisteni ceny tamn jsou preci napsane:
Cena mysi + free shipping + zadne celni poplatky + zadna DPH
Pocita se to strasne jednoduse:
Cena zbozi je tam napsana.
Postovne tam je taky napsane (kdyz neni na hlavni strance, tak je v informacich o prodejci tabulka).
Celni poplatky se plati kdyz to jde pres Ceskou postu (coz znamena z Ciny free shipping) a cena zbozi + postovne presahne 22 Euro.
DPH to same, kdyz cena presahne 22 Euro.
Ve finale ti to vzdy prijde na dobirku Ceskou postou za cenu toho co mas doplatit. Tohle je ale pod 22 Euro.
Vyplati se koukat nejenom na americky Amazon, ale treba i na anglicky nebo nemecky - obcas tam maji neco levneji ale hlavne na to same zbozi muzes mit mnohem levnejsi postovne (treba 15 USD vs 4 USD pri dodani z USA).
Díky moc :) A zkusili byste mi prosím najít nějakou symetrickou myš s tlačítkem na změnu DPI? Podívám se ještě na amazon, ale chci se zeptat aji tady
Děkuji.

Mám rád kebab. | Youtube
http://www.alza.cz/a4tech-bloody-termin ... 519232.htm http://www.alza.cz/a4tech-bloody-v8-hol ... 497040.htm
i5 5257U l 8GB RAM l 256GB SSD
Xray, Mugen Seiki, LC racing
Xray, Mugen Seiki, LC racing
S timhle bude nejspis problem ze je to triapulkrat a ctyrapulkrat drazsi.
Přesně. V českých obchodech jsem si našel třeba Connect IT ci-78/ ci-187, E-BLue Silenz, Evolveo MG661 nebo Hama Gaming Mouse uRage 62888. Doporučení, pro leváka?
Mám rád kebab. | Youtube
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud bys hodně připlatil.. tenhle typ myší se hodí spíš ke hrám jako wowko.. http://www.alza.cz/razer-naga-expert-le ... 142567.htm
Ano, vím. Moje hraní je převážně LoL, někdy případné střílečky (v současné době Payday the Heist, ale v budoucnu Half Life 3). S bočními tlačítky by bylo dokonalé, ale stačila by mi 4 tlačítka, levé, pravé, kolečko a dpi. Prostě abych to jako levák měl po ruce a zbytečně nepřiplácel za boční tlačítka, která nepoužiji.
Mám rád kebab. | Youtube
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No právě, tahle myš je výrazně na wow kde je i 20 skillů třeba myslim nikdy jsem to nehrál 
v dnešní době bych nechtěl bejt levák, skoro nejde žádná sehnat..

v dnešní době bych nechtěl bejt levák, skoro nejde žádná sehnat..
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”