Tekayi: Ten software nefunguje tak, jak by jsme si přáli. Padá a neodblokuje se mi podtaktování. Příčinu vidím v tom, že je to notebook a na BIOS Aceru je i software od Intelu krátký.
MiliNess: Ty mě každým dnem překvapuješ. Já tu jako idiot hledám software a ono je to přímo ve Windows.

Dodneška jsem netušil, že tato funkce ve Windows skutečně existuje... A to i přes to, že tohle okno s nastavením napájení vidím velmi často. Funguje to dle představ, nemám co vytknout. Zase se ti klaním a děkuji za tvé cenné rady!
Martab: Přes Acer jsem to hnal. Servis mi byl zamítnut s tím, ať přeinstaluju OS.

Rada k pohledání, fakt.

Vzal jsem to tedy do svých rukou, vyčistil chladič a nanesl novou teplovodivou pastu. K tomu chladiči se nelze tak jednoduše dostat a tak jsem musel vyházet celou základní desku. Byla to práce cca na 1 hodinu. Zlepšení ze 114 stupňů celsia právě na těch 103 stupňů celsia, ale alespoň něco.
Servisák mi jasně řekl, ať mu to ani nenosím... Prý se s tím fakt nedá nic dělat a Acer na to taky sere.

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.