Skype po ca. 10 sekundách přestane pracovat *
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Skype po ca. 10 sekundách přestane pracovat *
Zdravím, mám problém – když zapnu Skype, po 10 sekundách se mi vypne (program Skype přestal pracovat).
Naposledy upravil(a) Myloš dne 09 lis 2014 14:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Skype“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Skype“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Skype“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Skype“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Skype
máš nainstalovanou / spouštíš aktuální verzi? 6.22.81.104
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jo
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak klasika, ccleaner a důkladná očista 

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Tohle jsem řešil na tátovo počítači.Nic nepomáhalo.Nakonec jsem zkusil aktualizaci Adobe Flash Player a bylo po problému.Předtím jsem to čistil Ccleanerem a podobně a nic.Zřejmě byl problém se zobrazením těch reklam,že ve starší verzi Adobe flash to shodilo celý Skype.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Skype po ca. 10 sekundách přestane pracovat *
Petison vyzkouším Aktualizaci,
Mám stejný problém, instalace a aktualizace Adobe F. Player nepomohla, reinstalace programu včetně kompletního vyčištění od zbytků Skypu taky ne, smazání jednoho souboru ve Skype (dle doporučení v jiných vláknech) se míjí účinkem.
Jakmile zapnu skype, ani nenaběhne, jen se objeví prvotní okno s točícím kolečkem a po cca 5i vteřinách stejná hláška jako mnohým dalším "skype přestal pracovat, hledáme řešení", řešení se nenajde a program se ukončí.
Tak to nefunguje už měsíc a opravdu netuším, co s tím, prohledán snad celý inet a ten, kdo měl podobný problém, prý nepomohl ani reinstal systému.
Kde je zakopaný pes, netuším, ale štve mě to, jsem v zahraničí a skype byla jediná možnost, jak komunikovat naživo s rodinou v CR.
Mám Win 7, laptop Toshiba Satelite.
Jakmile zapnu skype, ani nenaběhne, jen se objeví prvotní okno s točícím kolečkem a po cca 5i vteřinách stejná hláška jako mnohým dalším "skype přestal pracovat, hledáme řešení", řešení se nenajde a program se ukončí.
Tak to nefunguje už měsíc a opravdu netuším, co s tím, prohledán snad celý inet a ten, kdo měl podobný problém, prý nepomohl ani reinstal systému.
Kde je zakopaný pes, netuším, ale štve mě to, jsem v zahraničí a skype byla jediná možnost, jak komunikovat naživo s rodinou v CR.
Mám Win 7, laptop Toshiba Satelite.
Nám to zatím funguje ..
a doufám že bude 

Mně už konečně taky, ale musela jsem smazat všechny updaty od data 11.9.2014 a ohledně skypu nainstalovat starší verzi, protože na aktuální ani to smazání updatů nepomohlo. Ale už je to ok - tak snad ... 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1818
-
od extrem