Zdravím, lze u 4 roky starého notebooku Asus K72DR-TY113
( http://notebooky.heureka.cz/asus-k72dr- ... e/#section )
vyměnit grafickou kartu? Jedná se o poměrně kvalitní notebook, který by, dle mého, potřeboval v této oblasti zvýšit výkon, už jen kvůli vyššímu rozlišení. Děkuji.
[Notebook] Grafická karta - je možné upgradovat?
[Notebook] Grafická karta - je možné upgradovat?
Naposledy upravil(a) Ltb dne 10 lis 2014 13:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: [Notebook] Grafická karta
To asi nepujde. U NTB jdou v drtivé většině měnit jen RAMky a HDD. GPU nějak nevymněníš
My pc:
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myslím že tam je grafika rovnou na desce takže ne..
To mne mrzí, protože zrovna tento komponent by vyměnitelný být měl, vzhledem k tomu, že náročnost aplikací a her stoupá. Holt člověk musí koupit nový stroj. Děkuji:)
P.S. mám mininotebook, kde je jen 1GB ramky. Potřeboval bych tuto paměť navýšit, můžete mi poradit, zdali je to možné? Které info byste potřebovali? Nerozumím notebookům v oblasti HW, netuším, jak jsou věci mezi sebou kompatibilní.
P.S. mám mininotebook, kde je jen 1GB ramky. Potřeboval bych tuto paměť navýšit, můžete mi poradit, zdali je to možné? Které info byste potřebovali? Nerozumím notebookům v oblasti HW, netuším, jak jsou věci mezi sebou kompatibilní.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Typ paměti (ddr. 2 3) a napětí
Stáhl jsem si everest ultimate, hledám v základní desce v podsložce paměť něco o typu paměti, nevím přesně, kde to najít.
Napětí jsem hledal v senzorech, tam je jen teplota CPU.
EDIT: našel jsem, typ paměti DDR3 SDRAM (v čipové sadě jsem našel informaci "Podporované typy pamětí DDR2-667 SDRAM")
napětí pod akumulátorem 11600mV, asi to není ono
Napětí jsem hledal v senzorech, tam je jen teplota CPU.
EDIT: našel jsem, typ paměti DDR3 SDRAM (v čipové sadě jsem našel informaci "Podporované typy pamětí DDR2-667 SDRAM")
napětí pod akumulátorem 11600mV, asi to není ono
Stačí, když napíšeš model notebooku u kterého chceš paměť měnit.
Přidáním dalšího gigabajtu si nepomůžeš.
Zítra to napíšu. Jedná se o značku Medion, víc teď nepovím. Kde bych mohl najít, co se jedná za model? Účtenky k dispozici teď nemám, je to také 4+ roky starý notebook.
Vzhledem k tomu, že notebook nezvládá skype a maily současně (900+MB plné fyzické paměti), myslím si, že jeden další GB by mohl pomoci, aby běhaly programy rychleji.
Vzhledem k tomu, že notebook nezvládá skype a maily současně (900+MB plné fyzické paměti), myslím si, že jeden další GB by mohl pomoci, aby běhaly programy rychleji.
Tak do nějakého Medionu silně pochybuji, ze něco sezenes.
///moje chyba
///moje chyba
Naposledy upravil(a) Oxxid dne 10 lis 2014 13:36, celkem upraveno 1 x.
"Jestli mas neustále skoro plnou operacni paměť tak je to tím, ze jsi si tam natahal svinstvo."
U 1 GB RAM? Uz pro Windows XP jsou potreba 2 GB RAM aby to bylo pouzitelne. 1 GB je taktak na spusteni samotneho OS.
U 1 GB RAM? Uz pro Windows XP jsou potreba 2 GB RAM aby to bylo pouzitelne. 1 GB je taktak na spusteni samotneho OS.
Moje chyba. Sletl jsem si topic s jinym. Myslel jsem ze ma 6 GB... 1GB je samozrejmne bida.
Naposledy upravil(a) Oxxid dne 10 lis 2014 16:48, celkem upraveno 2 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 5037
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11