Zdravím,
vyskytl se mi tady takový problém. Chtěl jsem si na mojí grafickou kartu Nvidia Geforce GTX 650 Ti nainstalovat nové ovladače, ale stalo se to, že v půlce instalace vyskočilo okno že se nepodařilo naistalovat ovladače Nvidia, ale odstranilo mi to ovladač starý, takže ted nemám žadný (ovladač se jmenuje Geforce game ready driver verze 344.65, který jsem instaloval). Omlouvám se jestli tu už podobné téma bylo jen bych to chtěl vysvětlit více do podrobna a jako amatérovi) Děkuju.
Problém s instalací Nvidia ovladačů
-
- Pohlaví:
Re: Problém s instalací Nvidia ovladačů
Vítej na PC-HELP!
Nejlepší rada je - funguje-li to, tak na to nesahej. Ovladače není třeba instalovat pokud je vše v pořádku - jedině pokud by se jednalo o opravení chyb, nebo vyšší výkon.
Odstraň všechny zbytky po tvé instalaci, najdi si CD, které jsi ke grafice dostal a nainstaluj ovladače z něj.
Nejlepší rada je - funguje-li to, tak na to nesahej. Ovladače není třeba instalovat pokud je vše v pořádku - jedině pokud by se jednalo o opravení chyb, nebo vyšší výkon.
Odstraň všechny zbytky po tvé instalaci, najdi si CD, které jsi ke grafice dostal a nainstaluj ovladače z něj.
Re: Problém s instalací Nvidia ovladačů
Ok děkuju chtěl jsem zvýšit výkon své grafiky proto jsem se takhle rozhodl. Pokusím se to udělat kdyžtak se ozvu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 3130
-
od petr22